Vappu Pimiä hehkuttaa vuolaasti juontajapari Marja Hintikkaa: "Täydellinen pakkipari!"

15:33
Vappu Pimiä ja Marja Hintikka keskustelivat maaliskuussa Huomenta Suomessa ruuhkavuosista.

Tänään keskiviikkona nähdään kevään viimeinen Vappu ja Marja Live. Vappu Pimiä kehuu juontajapariaan Instagramissa.

Kevään viimeinen Vappu ja Marja Live innosti juontaja Vappu Pimiän hehkutuspäivitykseen Instagram-tilillään eilen tiistaina 9. huhtikuuta.

– Huomenna viedään kauden viimeistä Vappu ja Marja Liveä! Ollaan poikkeuksellisesti, vaalitentistä johtuen AVA:n puolella, Pimiä muistuttaa kuvan yhteyteen kirjoittamansa tekstin aluksi.

– Tätä ohjelmaa on ollut niin kiva tehdä! Meillä on ihan supertiimi, jonka kanssa ollaan paiskittu hommia, jotta saadaan teille katsojille paras mahdollinen kattaus joka keskiviikko!

Pimiän juontajapari saa osakseen suitsutusta.

Marja Hintikka on täydellinen pakkipari, jonka kanssa työskentely on ollut sanalla sanoen timanttista! Tässä meinaa ihan haikeus jo iskeä, mutta mietitään sitä vasta sitten huomenna klo 22! juontaja toteaa tekstin lopuksi.

Kevään viimeisessä Vappu ja Marja Livessä Pimiän ja Hintikan vieraana nähdään Supernanny Suomi -ohjelmasta tuttu lastensuojelun ammattilainen Pia Penttala. Myös Britannian Dancing on Ice -ohjelmassa finaaliin asti yltänyt laulaja Saara Aalto saapuu vieraaksi manageripuolisonsa Meri Sopasen kanssa.

Ohjelmassa nähdään myös kaksi vloggaajaa, Mmiisas-nimellä tunnettu Miisa Rotola-Pulkkila ja Tomas Grekov, sekä pitkällä tauolla olevan Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja, Ellips-nimellä debyyttisooloalbuminsa Yhden naisen hautajaiset perjantaina julkaiseva Elli Haloo.

Vappu ja Marja Live AVAlla kello 21. Ohjelma katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja