Keväällä mystisesti dramaattisten käänteiden jälkeen kadonneen Salkkarit-hahmon tilasta viimein uutta tietoa – saa kuulla järkyttäviä uutisia

Elina kauhistuu 2:12
Dramaattisten käänteiden jälkeen Pihlajakadulta kadonnut Elina saa kuulla sanat, jotka saavat naisen järkyttymään. Mistä on kyse? Katso video!

Salkkareiden maanantain jaksossa selviää, missä keväällä mystisesti Pihlajakadulta kadonnut Elina on.

Salatut elämät -sarjassa nähtiin keväällä hurjia käänteitä, kun Elina Taalasmaa katosi Pihlajakadulta. Ennen katoamistaan masennuksen kanssa kamppaillut Elina hautoi pienen Toivo-vauvansa hukuttamista kylpyammeeseen.

Toivolle ei lopulta sattunut mitään, vaan Noel löysi hänet kylpyhuoneen lattialta. Dramaattisen käänteen yhteydessä jäljettömiin kadonneesta Elinasta ei sen sijaan ole nähty jälkeäkään Karin ja Noelin raivoisista etsintäyrityksistä huolimatta. 

Maanantain Salkkarit-jaksossa sarjan saavat kuitenkin vihdoin lisää tietoa Elinan liikkeistä. Tuolloin käy ilmi, että Elina on hakeutunut psykiatriseen hoitoon. Mikä Elinan vointi on nyt, ja mikä saa hänet järkyttymään pahanpäiväisesti? Katso maistiaiset maanantain jaksosta jo nyt yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat