Mainos

Kettuja päästettiin irti Kokkolassa

Kokkolassa tehty turkistarhaisku poikkeaa useimmista tarhaiskuista siinä, että tarhalla on satoja häkkejä, mutta niitä oli avattu valikoiden. Irti päästetyt eläimet olivat uroksia tai pennuttomia naaraita.

Kokkolassa tehtiin viime yönä turkistarhaisku. Vaasantien varrella kymmenkunta kilometriä Kokkolasta etelään sijaitsevalla tarhalla avattiin noin sadan häkin luukut. Suurimmassa osassa oli vain yksi eläin. Tarhalta oli viety myös siitoskortteja.

Aamulla vähän ennen puoli yhdeksää tarhalle saapunut rehuauton kuljettaja havaitsi, että noin puolet eläimistä oli irrallaan aidatulla tarha-alueella. Lähes kaikki eläimet saatiin kiinni päivän aikana. Tapaus poikkeaa useimmista tarhaiskuista siinä, että tarhalla on satoja häkkejä, mutta niitä oli avattu valikoiden.

- Irti päästetyt eläimet olivat uroksia, tai pennuttomia naaraita, kertoo tapausta tutkivaa ryhmää johtava rikosylikonstaapeli Tapanin Tuominiemi Kokkolan poliisista.

Tuominiemen mukaan tarhaan on tunkeuduttu kiipeämällä aidan yli, sillä portti ja aita olivat ehjiä. Toistaiseksi poliisi ei ole saanut tekijöistä mitään vihjeitä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.