Huono ajokeli aiheutti muutamia onnettomuuksia

Keskiviikko 13.12. Huonoa ajokeliä 2:22
Katso tästä Pekka Poudan ennuste keskiviikon säähän. Liikenteessä on syytä olla erityisen tarkkana liukkauden ja lumimäärän takia.

Lumisade teki ajokelistä surkean etenkin Suomen eteläosissa. Huono ajokeli aiheutti muutamia onnettomuuksia päivällä.

 

Helsingin pelastuslaitos kertoo, että kuorma-auto paloi a tien sivussa noin 200 metriä ennen Vihdintien liittymää Kehä 1:llä ajosuunnassa itään. Palo aiheutti haittaa liikenteelle, mutta tilanne on palautumassa normaaliksi puoli kahden jälkeen iltapäivällä.

Hangonväylällä Hyvinkäällä on sattunut rampissa kolari, jossa osallisena oli kolme ihmistä kahdessa autossa. Vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin, mutta ajoneuvot menivät lunastuskuntoon.

Kahden rekan kolari katkaisi liikenteen puolilta päivin Kirkkonummella Kehä III:lla. Pelastuslaitoksen mukaan raivaustyöt tulevat kestämään, mutta toinen kaista on saatu jo auki.

Päivystävän palomestari Kalle Ristolan kertoo Iltalehdelle, että yksi kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavasti ja toinen kuljettaja lievästi.

Aamupäivällä Eteläinen pikatie Mäntsälässä Hakkarinojan kohdalla suljettiin kahden kuorma-auton peräänajon vuoksi. Tie avattiin liikenteelle puolen päivän jälkeen. Ensihoito toimitti kuorma-autojen kuljettajat tarkastukseen.

Lue myös:

    Uusimmat