Keskustelu käy kiivaana – kuka on Putouksen uusi juontaja? Näitä nimiä kansa veikkaa

Keskustelu Putouksen uudesta juontajasta käy kiivaana sosiaalisessa mediassa. Veikkauksia on heitetty aina Antti Holmasta Aamulypsyn jättävään Jaajo Linnonmaahan. 

MTV Uutiset kertoi keskiviikkoaamuna, että Christoffer Strandbergia ei nähdä Putouksen juontajana ohjelman seuraavalla, tammikuussa alkavalla 15. kaudella. Juontajana suosikkiohjelman kahdella viimeisimmällä kaudella toiminut Strandberg kertoo, että nyt on tullut aika jättää suuret saappaat seuraavalle ja aloittaa elämässä täysin uusi kappale.

Putouksen Facebook-sivuilla keskustelu uudesta juontajasta käy kiivaana. Kansa on arvuutellut muun muassa Antti Holmaa, Aamulypsyn jättävää Jaajo Linnonmaata, Pilvi Hämäläistä jaJoonas Nordmania Strandbergin työn jatkajaksi. Myös Janne Katajaa ja Niina Lahtista sekä Putousta jo aiemmilla kausilla juontanutta Jaakko Saariluomaa veikkaillaan. 

– Aamulypsyn jättävä Jaajo? No oli kuka tahansa, niin homma ei ole tosikolle, eräs kommentoi.

Mikko Leppilampi tai Vappu Pimiä? toinen heittää.

– Holman Antti olisi hyvä!

– Jaajo Linnonmaa, jättää kuulemma Aamulypsyt, jälleen kompataan.

Benjamin Peltonen, eräs arvuuttelee. 

– No, Christoffer oli hyvä. Mutta kylläpä olisi kiva, jos seuraava juontaja olisikin nainen, eräs ehdottaa. 

– Ärsyttää, tätäkö sitä veikkaillaan sitten pari seuraavaa kuukautta. Kerrottaisiin heti, jos aletaan puhumaan, yksi kommentoi. 

Uuden juontajan ja uusien näyttelijöiden paljastamista ei tarvitse odoteööa enää kuin muutma viikko, sillä MTV:n vastaava tuottaja Marjukka Laurila kertoo, että Putouksen uusi juontaja tullaan pitämään vielä salassa muutaman viikon ajan. Hänet ja kauden uudet näyttelijät tullaan paljastamaan yleisölle 12. joulukuuta Putouksen pressitilaisuudessa. MTV Uutiset Live näyttää tilaisuuden suorana lähetyksenä.

– Putouksen dna:han kuuluu uudistuminen ja yllätyksellisyys. Ohjelman esiintyjät ovat yksi osa tätä uudistumista jokaisella kaudella, Laurila perustelee. 

Koko Putouksen historian ajan juontajalla on ollut tärkeä rooli muuallakin kuin itse juontamisessa. Juontaja on paitsi näyttelijöiden tuki ja turva, myös eräänlainen mentori heille. 

– Juontajalta vaaditaan tarkkaa pelisilmää, heittäytymistä ja toisaalta myös sitä, että hän tarjoaa näyttelijöillemme tilaisuuden loistaa, Laurila listaa.

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat