Mainos

Keskustan Kulmunilta ja Kaikkoselta ilmoitukset omistuksistaan: Molemmilla runsaasti lainaa – Kaikkonen kahden kodin loukussa

2:15
Katri Kulmuni teki valtioneuvostolle virallisen ilmoituksen keskustan puheenjohtajuudesta. Videolla hänen reaktionsa puheenjohtajakisan voittoon.

Hallitus on ilmoittanut eduskunnalle muutoksista elinkeinoministeri Katri Kulmunin (kes.) ja puolustusministeri Antti Kaikkosen (kes.) sidonnaisuuksissa.

Tuoreet tiedot omistuksissa paljastavat Kaikkosen hankkineen uuden paritalon sadan prosentin omistusosuudella Tuusulasta.

Tiedoista käy myös ilmi, että entinen koti niin ikään Tuusulassa on yhä Kaikkosen puoliksi omistama. Kaikkonen erosi puolisostaan Satu Taiveahosta tämän vuoden keväällä. Entinen yhteinen kotitalo on parhaillaan myynnissä.

Yli puolen miljoonan lainat

Lainaa Kaikkosella on ilmoituksen mukaan 565 000 euroa.

Kulmunin ilmoituksen syy on uusi luottamustehtävä, eli keskustapuolueen puheenjohtajuuden voittaminen Kaikkosta vastaan käydyssä kisassa.

Ilmoituksesta käyvät myös ilmi Kulmunin velat. Kulmunilla itsellään on asuntolainaa 97 000 euroa, minkä lisäksi hänellä on yhteisvastuullista asuntolainaa 244 000 euroa.

Kumpikaan keskustavaikuttaja ei ilmoita osakeomistuksista tai muista yrityssidonnaisuuksista.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja