Keskenmenon kokenut Miisa Nuorgam paljasti iloiset uutiset – odottaa esikoistaan: "Ei kannata mennä miesten kanssa saunaan"

Diili-ohjelmasta tuttu Miisa Nuorgam kertoo Instagramissa odottavansa vauvaa.

Diili-ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut Miisa Nuorgam paljasti perjantaina Instagramissa, että hänestä on tulossa äiti. Nuorgam kertoo päivityksessään kyllästyneensä varjelemaan salaisuuttaan jo ennen ensimmäisen raskauskolmanneksen päättymistä.

– Nyt riittää pimennossa olo ja on aika päästää totuudet julki, hän julisti päivityksensä aluksi.

– Osa onkin ihmetellyt, että miksi storyjen puolella on ollut niin hiljaista (ja miksi 95% storyista tapahtuu mun maatessa sängyllä), niin tässä on se syy! Yllätysvauva, joka ilmoitti itsestään kolme päivää Norjan muuton jälkeen.

Nuorgam kertoo päivityksessään olleensa varma, ettei raskaus olisi vielä näkynyt testissä, mutta testi näyttikin selkeästi raskautta.

Hän kertoo olevansa parhaillaan 11. raskausviikolla ja lupaa, että myös raskauden alkumetrit tullaan näkemään hänen dokumenttisarjassaan, joka on tulossa ulos ensi vuoden puolella.

– PS. Ei kannata mennä miesten kanssa saunaan kesälomareissuilla, Nuorgam murjaisi vielä päivityksensä lopuksi.

Nuorgam on kertonut sosiaalisen median kanavissaan avoimesti perhehaaveistaan. Helmikuussa hän puhui avoimesti myös kokemastaan keskenmenosta.

– Ympärillä on ainoastaan onnellisia vauvatarinoita, eikä keskenmenoista uskalleta kertoa sen häpeän ja epäonnistumisen leiman takia. Kun se sitten osuu omalle kohdalle, tuntuu, että on jotenkin viallinen, hän perusteli tuolloin päätöstään kertoa aiheesta julkisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja