Kesä lähestyy! Uusia Flow-nimiä julki: Erykah Badu, James Blake ja Stereolab saapuvat Suvilahteen

Flow kunnioitti Perttu Häkkisen muistoa hiljaisella hetkellä 2:11
Kesän 2018 Flow'ssa kunnioitettiin tapahtumaviikonlopun aikana tapaturmaisesti kuolleen toimittaja Perttu Häkkisen muistoa.

Flow-festivaalilla nähdään myös elämää parantumattoman sairauden kanssa kuvaavan yhteis-ep:n julkaisevien Astrid Swanin ja Stina Koistisen sekä kanadalaismuusikko Owen Pallettin yhteiskeikka.

Helsingin Suvilahdessa 9.–11. elokuuta 2019 järjestettävä Flow-festivaali on julkistanut uusia esiintyjiä.

Suomeen saapuu vuonna 1997 julkaistusta Baduizm-menestysalbumista parhaiten tunnettu, pitkän uran tehnyt yhdysvaltalainen r&b-, hiphop-, jazz- ja soul-laulaja Erykah Badu.

Uusi Flow-nimi on myös tammikuussa neljännen albuminsa Assume Form julkaissut brittiläinen artisti ja tuottaja James Blake.

Tapahtuman muita uusia kiinnityksiä ovat kymmenen vuoden keikkatauolta lavoille palaava englantilainen kulttiyhtye Stereolab, newyorkilainen folk-rock-yhtye Big Thief sekä suomi-hiphopin uusiin tähtiin lukeutuva IBE.

Suvilahdessa nähdään myös toukokuussa elämää kroonisen ja parantumattoman sairauden kanssa kuvaavan Swan/Koistinen-ep:n julkaisevien Astrid Swanin, Stina Koistisen sekä tunnetun kanadalaismuusikko Owen Pallettin yhteisesiintyminen.

Kesän 2019 Flow'n aiemmin julkistettuja artistikiinnityksiä ovat muun muassa yhdysvaltalainen räppäritähti Cardi B, ruotsalaislaulajat Neneh Cherry, Robyn ja Tove Lo sekä brittiläinen konkariyhtye The Cure.

Lue myös:

    Uusimmat