Kerrostalon varasto yritettiin polttaa jo kolmatta kertaa – kolme otettu kiinni

Poliisi on ottanut kiinni kolme ihmistä epäiltyinä tuhopolttoyrityksistä Tampereen Tarjanteenkadulla.

Täysi-ikäiset epäillyt otettiin kiinni tekopaikalta ja sen välittömästä läheisyydestä viime yönä, kun tamperelaisen kerrostaloasunnon varasto yritettiin sytyttää tuleen jo kolmatta kertaa. Uusin tuhopolttoyritys ei aiheuttanut suurempia vahinkoja.

– Tutkittavana rikosnimikkeenä on ainakin törkeä tuhotyön yritys. Kuulustelut aloitetaan tänään perjantaina aamupäivän aikana, kertoi komisario Ari Luoto Sisä-Suomen poliisista.

Epäiltyjen joukossa on sekä miehiä että naisia. Tuhopolttoyritykset ovat tapahtuneet perättäisinä öinä ja suurin piirtein samoihin aikoihin, pelastuslaitokselta kerrotaan. Edellisen kerran Tarjanteenkadulla sijaitsevan kerrostalon varastotilassa kärysi keskiviikkona hieman ennen puoltayötä.

Päivystävän palomestarin Pekka Tiaisen mukaan varastotilan palot jäivät tuolloin pieniksi eivätkä levinneet muualle asuinrakennukseen. Viimeisimmästä palonalusta levisi käryä porraskäytäviin.

– Kyseessä on kahdeksankerroksisen kerrostalon katutasossa sijaitseva varasto. Kyllä tällaisissa tapauksissa aina riski on olemassa, Tiainen sanoo.  

Lue myös:

    Uusimmat