Mainos

Äiti tunnusti sytyttäneensä perheen talon tuleen – lapset joutuivat pakenemaan liekkejä hyppäämällä ikkunasta

Poliisi epäilee naista kolmen alaikäisen lapsensa murhan yrityksestä Kanta-Hämeessä. Poliisin mukaan nainen on tunnustanut kuulusteluissa sytyttäneensä perheen talon palamaan tahallaan.

Kaksikerroksinen omakotitalo tuhoutui tulipalossa pienellä paikkakunnalla Kanta-Hämeessä maanantaiaamuna 20. helmikuuta.

Henkilövahinkoja ei syntynyt, sillä perheen kolme alaikäistä lasta onnistuivat pakenemaan palavasta rakennuksesta hyppäämällä alas rakennuksen toisen kerroksen ikkunoista. Vanhin, lähes täysi-ikäinen lapsi pelasti myös rakennukseen jääneen äitinsä. Nuoremmat lapset ovat alakouluikäisiä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Uotila kertoo MTV Uutisille, että perheen äiti on kertonut kuulusteluissa sytyttäneensä palon tahallaan. Epäillyn tuhotyön motiiveista ei toistaiseksi ole tietoa.

– Arvaillahan toki aina voi. Selviääkö sitten ikinä lopullinen motiivi, mikä on johtanut dramaattiseen tekoon. Niitä vastauksia yritetään lähitulevaisuudessa saada, hän toteaa.

Uotilan mukaan tapauksen tutkinta on tällä hetkellä suvantovaiheessa. Poliisi odottaa palonsyyntutkinnan laboratoriotuloksia, minkä jälleen naista tullaan kuulustelemaan uudemman kerran.

Poliisi epäilee noin 40-vuotiasta perheenäitiä tuhotyöstä ja kolmesta murhan yrityksestä. Nainen vangittiin viikko tulipalon jälkeen todennäköisin syin epäiltynä. 

Tapauksesta ensimmäisenä kertoi Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.