Mainos

Kerrankin kannatti lisätä lottokuponkiin Jokeri – kaksi miljoonaa tärähti Tampereelle

Lototessa moni pohtii, kannattaako sitä Jokeria lisätä kuponkiin. Tampereella eräs henkilö päätti kokeilla Jokeria oikein tuplauksen kanssa – ja se kannatti.

Loton eilisellä kierroksella ei ollut täysosumia, joten potti paisui 6,5 miljoonaan euroon. Jokerissa saatiin sen sijaan harvinainen täysosuma. Kalevan Prismassa arvottu rivi pelattiin tuplattuna, joten voittosummaksi muodostui kaksi miljoonaa euroa.

Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen.

Kyseessä oli vasta kuudes Jokerin päävoitto tänä vuonna. Voitoista viisi on voitettu tuplattuna. Helmi–maaliskuussa Jokerista voitettiin kahden miljoonan euron voitot Lappeenrantaan, Varkauteen ja Nivalaan. Elokuussa kahden miljoonan euron päävoitto matkasi Joensuuhun. Lisäksi Jokerista meni helmikuussa tuplaamaton miljoonan euron päävoitto Valtimolle.

Veikkaus-pelien suhteen kansan pulssilla on viime päivinä ollut Eurojackpotin 41,6 miljoonan euron täysosuman voittaneen henkilöllisyyden arvuuttelu. Veikkauksesta kerrotaan Ilta-Sanomille, että voittajan henkilöllisyys on heillä tiedossa, sillä Kerimäen R-kioskilla kolme riviä Eurojackpotia pelannut käytti Veikkaus-korttia.

Veikkauksen tiedottajan Pipsa Öhman jatkaa IS:ssa, että he ovat tavoitelleet voittajaa toistaiseksi tuloksetta. Vaikka voittajaa ei tavoitettaisi, potti siirtyy voittajan tilille kolmen viikon karenssiajan jälkeen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.