Mainos

Suomeen vuoden 3. Eurojackpot-täysosuma – 41,6 miljoonan rivi pelattiin Kerimäen R-Kioskissa – "Olen tosi onnellinen voittajan puolesta"

Perjantai-iltana Suomeen napsahtanut 41,6 miljoonan euron Eurojackpot-voitto pelattiin Savonlinnassa, Veikkaus tiedottaa. Voiton tuonut kuponki jätettiin Kerimäen Puruvedentien R-kioskissa.

Kioskin myyjä Miia Tossavainen kertoo, että tieto jättivoitosta ei ole toistaiseksi aiheuttanut Kerimäellä lottomaniaa. Hän uskoo, että aihe kuitenkin puhuttaa, kunhan sana muhkeasta potista kiirii.

Tossavainen lähettää voittajalle onnentoivotukset.

– Toivon voittajalle kaikkea hyvää. Olen tosi onnellinen hänen puolestaan, hän sanoo.

Kierroksen 42/2017 päävoiton tarkka summa on 41 570 496,90 euroa. Kyseessä on kolmas Suomeen tullut Eurojackpotin päävoitto tänä vuonna. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa suoraan tililleen kolmen viikon karenssiajan jälkeen.

Yhteensä Eurojackpot-päävoittoja on tullut Suomeen nyt 13. Kaikkiaan pelistä on tullut Suomeen voittoina rahaa noin 770 miljoonaa euroa, Veikkaus kertoo tiedotteessaan. Suurin Suomeen tullut voitto on 87 miljoonaa euroa. Se pelattiin keväällä kolmen veikkaajan kesken Tampereella.

Toisen voittoluokan 5+1-tuloksia löytyi Veikkauksen mukaan tällä kierroksella neljä kappaletta. Ne pelattiin Suomen ulkopuolella, Saksassa, Norjassa, Espanjassa ja Ruotsissa. 5+1-tuloksella voitti 435 000 euroa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.