Kepakot

  • 400 g vähärasvaista jauhelihaa
  • 1 dl vaalean leivän muruja
  • 1 dl vettä
  • 1 muna
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl chilikastiketta
  • 1 tl oreganoa
  • 2 puristettua valkosipulinkynttä
  • Kastike:
  • 1 prk kermaviiliä
  • 3 rkl ketsuppia
  • 1 tl mustapippuria
  • ½ tl suolaa ruohosipulisilppua

Sekoita leivänmurut veteen ja anna murusten turvota jonkin aikaa. Sekoita muut aineet leivänmuru-vesiseokseen ja sekoita kaikki tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta noin 10 cm:n mittaisia kepakoita. Kypsennä kepakoita uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Työnnä kypsiin kepakoihin bambutikut.

Lue myös:

    Uusimmat