14 miljoonaa kuitannut kaustislainen painui nukkumaan jo ennen lottoa – tekstiviesti paljasti päävoiton: "Kurkkua alkoi kuristaa enkä meinannut saada henkeä, sen jälkeen alkoi itkettää"

Lauantaina lotossa 14 miljoonaa euroa voittanut nettipelaaja vei loton lähes 50-vuotisen historian kuudenneksi suurimman voiton.

14 miljoonaa euroa lotossa viime lauantaina itselleen kuitannut voittaja nukkui lottolähetyksen ohi. Veikkauksen tiedotteessa kerrotaan, että voittaja siirtyi höyhensaarille ennen lähetystä ja kuuli vasta seuraavana aamuna, että päävoitto oli mennyt omaan kotikuntaan.

Voittaja ei kuitenkaan osannut odottaa, että voitto olisi osunut omalle kohdalle.

– Minulle tuli Veikkaukselta tekstiviesti, että voitit lotossa. Ajattelin, että kyseessä oli joku muutaman euron voitto, koska olen tilannut tekstiviesti-ilmoituksen kaikista voitoista, voittaja kertoo veikkauksen tiedotteessa.

Tuore voittaja ei hätiköinyt tarkastamaan asiaa, vaan kurkkasi omaa pelitiliään vasta myöhemmin aamupäivällä.

– Kun menin katsomaan pelitiliäni, huomasin, että saldossa näkyi vain 99 senttiä. Siihen ei ollut tullut voittoina yhtään lisää rahaa. Silloin tajusin, että tässä taitaakin olla isompi voitto kyseessä, hän päivittelee.

Lopulta koko totuus paljastui.

– Siellä se 14 000 000 euron voitto oli vihreällä Omat pelit -osiossa. En aluksi ymmärtänyt sitä, sitten kurkkua alkoi kuristaa enkä meinannut saada henkeä. Sen jälkeen alkoi itkettää, voittaja kuvailee tiedotteessa.

Kuntalaiset onnessaan voittajan puolesta

Hieman yli neljän tuhannen asukkaan kokoisessa Kaustisen kunnassa voittouutinen on otettu riemuiten vastaan.

– Aivan ihana juttu, että saadaan tännekin tämmöinen isompi voitto pitkästä aikaa. Olen tosi onnellinen voittajan puolesta, Kaustisen R-kioskin kauppias Annika Känsäkangas kuvaili MTV Uutisille sunnuntaina.

Kaustislainen Sini Jylhä toivoi, että rahat tulevat voittajalle todelliseen tarpeeseen. Jos voittaja haluaa lahjoittaa kotiseudulleen osan voitostaan tai tehdä muuten hyvää, on Kaustisella monta hyvää kohdetta, Jylhä arvelee.

– Mutta se on ihan lottovoittajan itse päätettävissä, mitä (rahoillaan) tekee.

Lue myös:

    Uusimmat