Kendall Jenneristä leviää netissä härski kuvanmuokkaus – nyt tähti vastasi kohuun

Kendall Jennerin kantaaottava kuva ei ole hänen itsensä muokkaama. 

Maailmankuulu Kardashianin perhe on lähes koko ajan otsikoissa erinäisten kohujen vuoksi. Tällä kertaa silmätikuksi joutui perheen toiseksi nuorin, Kendall Jenner, kun hänestä lähti leviämään kantaa ottava kuva sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa Kendall poseeraa Black lives matters -kyltin kanssa suumaski kasvoillaan. Kohussa ei ollut kuitenkaan kyse sen kannanotosta, vaan kuvanmuokkauksesta. Kuvasta voi nähdä, kuinka Jennerin vartalosta tulee varjo asfaltille, mutta kyltistä puolestaan ei. Näyttää selvästi siis siltä, että kyltti olisi laitettu käteen kuvanmuokkausohjelman avulla. 

Kendall julkaisi lauantaina sosiaalisessa mediassa kyseisen kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi, että kuva ei ole hänen tekosiaan. 

– Joku on photoshopannut tämän. En ole julkaissut tätä, hän kirjoittaa Twitter-julkaisunsa yhteyteen. 

Monet somekäyttäjät puolustivatkin tähteä etsimällä alkuperäisen kuvan, jossa Kendallin kädessä on vesipullo, eikä kyseinen kyltti. 

Ei ole kuitenkaan kyse siitä, etteikö Kendall olisi antanut tukea Black lives matters -liikkeelle. Hän julkaisi viikko sitten Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän osoitti tukensa. 

– Kaikille, jotka lukevat tämän sekä itselleni: jatka tutkimusta, lukemista ja kouluttamista itsellesi siitä, kuinka voimme tulla paremmiksi liittolaisiksi. 

– En voi koskaan tuntea henkilökohtaisesti sitä pelkoa ja kipua, jota musta yhteisö joutuu päivittäin kokemaan, mutta sen tiedän, että kenenkään ei kuuluisi elää jatkuvassa pelossa. Tunnustan valkoisen etuoikeuteni ja lupaan jatkaa koulutustani siitä, miten voi auttaa asiassa, Kendall jatkaa kirjoituksessaan. 


Lue myös:

    Uusimmat