Mallin julkaisema pilkkakuva naisesta kuntosalilta nosti someraivon – menetti työpaikkansa

Glamourmalli pilkkasi tuntematonta naista sosiaalisessa mediassa. Teko maksoi hänelle hänen työpaikkansa salinsa ja maineensa.

Playboy-malli ja viime vuoden Playmate Dani Mathers nostatti sosiaalisessa mediassa myrskyn julkaistuaan Snapchatissa kuvan alastomasta naisesta kuntosalin suihkussa.

29-vuotias losangelesilainen glamourmalli lisäsi kuvaan tekstin ”Jos minä en enää voi olla näkemättä tätä, ette voi tekään!”

Mather poisti kuvan nopeasti ja pyysi anteeksi. Hän selitti Snapchatissa julkaisemassa anteeksipyyntövideoissa, että oli julkaissut kuvan vahingossa kaikille julkiseksi, vaikka se oli tarkoitettu kahdenkeskiseen keskusteluun. Hän vetosi siihen, että on vielä uusi Snapchatin käyttäjänä ja tietävänsä kuvan julkaisun olleen väärin.

– Olen valinnut tehdä sitä mitä teen työkseni, koska rakastan naisvartaloa ja tiedän, että kehojen häpäiseminen on väärin. En ole sellainen henkilö, hän selitti anteeksipyynnössään.

– Tiedän, että olen suututtanut monta ihmistä, mutta olkaa kilttejä ja uskokaa minua, en ole sellainen ihminen. En ole tehnyt tällaista koskaan aiemmin tehnyt mitään tällaista enkä teekään, saatte sanani siitä, hän lupaili.

Kuva ehdittiin kuitenkin huomata ja naisen toiminta on saanut täysityrmäyksen sosiaalisessa mediassa.

– Hän myöntää sen. Ystäviensä kanssa hän harrastaa kehojen pilkkaamista. Hän vain jäi kiinni. Ja tuon naisen pitäisi haastaa hänet oikeuteen, kuului yksi twiitti.

Sille naiselle, josta dani Mathers otti valokuvan: Haluan, että tiedät olevasi kaunis sisältä ja ulkoa, olet uskomaton ja pidä leuka pystyssä.

– Kauhea osa Dani Mathersista? Tuo nainen ei ole edes lihava, hän on tavallisen kokoinen.

– Unohtakaa kehon ivaaminen. Mitä hän teki on laitonta häntä tulisi moittia alastoman ihmisen kuvaamisesta ilman lupaa.

– Rumaa sydäntä ei myöskään saa näkemättömäksi, Dani Mathers.

TMZ:n mukaan Mathers on myös saanut potkut KLOS-radiokanavan Heidi and Frank -ohjelmasta, jossa hän on ollut mukana vuosien ajan. Asema ilmoitti irtisanovansa naisen perjantaiaamuna.

Niin ikään hänen kuntosaliketju LA Fitness on ilmoittanut, että Mathersilla on porttikielto salille.

– Hänen käytöksensä on kuvottavaa ja asettaa muut jäsenet riskin alle. Me lopetimme hänen jäsenyytensä ja hän ei voi enää käyttää yhtäkään klubiamme. Kyse ei ole pelkästä säännöstä, kyse on hyvistä tavoista, LA Fitness twiittasi.

TMZ:n mukaan sali on myös tehnyt ilmoituksen kuvasta poliiseille.

Mathers on ilmeisesti poistanut Instagram- ja Twitter- tilinsä kohun seurauksena. Hän julkaisi anteeksipyynnön myös Facebookissa, mutta poisti sen myöhemmin.

Naisen poistettua tilinsä, moni on arvostellut tätä siitä, ettei hän kestä kritiikkiä pilkattuaan itse julkisesti toista ihmistä.

Lähde: Daily Mail, TMZ

Lue myös:

    Uusimmat