Kendall ja Kylie Jennerin t-paitamallisto sai raivoisan vastaanoton – vedettiin pois myynnistä

Kylie ja Kendall Jennerin paitamallisto sai faneilta täystyrmäyksen. Paitojen koettiin loukkaavan legendaaristen jenkkiräppärien muistoa. 

Siskokset Kylie Jenner ja Kendall Jenner suunnittelivat yhdessä t-paitamalliston, joka sai faneilta raivoisan vastaanoton. Paidoissa komeilee legendaariset jenkkiräppärit Notorious B.I.G. ja Tupac. Fanit ovat loukkaantuneet erityisesti siitä, että siskokset olivat päättäneet printata omat naamansa ja nimikirjaimensa jenkkiräppärien naamojen päälle. 

Notorious B.I.G:n äiti Volleta Wallace ilmaisi tuohtumuksensa siskosten uuteen mallistoon Instagramissa julkaisemalla kuvan t-paidasta. Hän kertoo, että Kendall eikä Kylie kumpikaan ollut häneen yhteyksissä t-paidoista. 

– En ole varma, kuka kertoi Kylielle ja Kendallille, että heillä on oikeus tehdä näin. Minulla ei ole aavistustakaan, miten he kokevat voivansa hyödyntää 2pacin ja poikani Christopherin kuolemaa hyväksi myydäkseen t-paitoja. Tämä on epäkunnioittavaa, inhottavaa hyväksikäyttöä pahimmillaan! Voletta Wallace kirjoittaa. 

Kendall julkaisi myöhemmin anteeksipyynnön ja kertoi, että t-paidat on nyt vedety pois myynnistä. 

– Näitä malleja ei oltu harkittu kunnolla, ja sen vuoksi pyydämme syvästi anteeksi kaikilta, jotka ovat järkyttyneet tai loukkaantuneet paidoista, etenkin taiteilijoiden perheet. Olemme näiden kyseisten räppäreiden valtavia faneja eikä meidän ollut missään vaiheessa tarkoitus olla epäkunnioittavia heitä kohtaan. T-paidat on vedetty vähittäiskaupasta ja kaikki kuvat on poistettu. Käytämme tätä tilaisuutena oppia näistä virheistämme, ja vielä kerran olemme erittäin pahoillamme, Kendall kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat