Huippuhyökkääjältä erikoinen veto: pyöräilee 600 kilometriä uuden seuransa kaupunkiin – tempulla ihailtava tarkoitus

Brasilian jalkapallomaajoukkueessa urallaan 39 ottelua pelannut huippuhyökkääjä Fred, 36, tempaisi tuoreen seurasiirtonsa kunniaksi. Hän pyöräilee noin 600 kilometriä Belo Horizontesta Rio de Janeiroon.

Fred siirtyi hiljattain Belo Horizontessa majaansa pitävästä Cruzeirosta toiseen brasilialaisseuraan, riodejaneirolaiseen Fluminenseen, jossa hän oli aiemmin pelannut 2009–16. Fred päätti samalla pyöräillä matkan kaupunkien välillä. Brassitähti haluaa auttaa muita: kaikki hänen saamansa lahjoitukset suunnataan seuratyöntekijöille ja köyhien yhteisöjen ihmisille.

Fred taittaa matkaa personal trainerinsa Jefferson Souzan kanssa. Kaksikko pyrkii koronatilanteen myötä välttämään ihmisjoukkoja ja pyöräilee pidempää reittiä pääosin maalaismaisemassa. 

Fred on pyytänyt, etteivät fanit yrittäisi löytää häntä ja poistua kodeistaan, mutta brasilialaislehti Globo raportoi erään fanin odottaneen reitin varrella viisi tuntia idolinsa saapumista. Fred oli antanut hänelle paidan nimikirjoituksensa kera.

Fred on jakanut reitin varrelta jo ensimmäisen päivän aikana runsaasti videoita. Matkan päätepisteenä tulee olemaan Ro de Janeirossa sijaitseva Barra da Tijuca.

Fred on voittanut Brasilian maajoukkueessa Copa American 2007 ja Confederations Cupin 2013. Fluminensessa hän voitti aiemmalla stintillään kaksi Brasilian mestaruutta (2010 ja 2012). Lyonin paidassa voitettuja Ranskan mestaruuksia Fredillä on kolme.

Lue myös:

    Uusimmat