Keira Knightley tärveli hääpukunsa

Näyttelijä Keira Knightley on käyttänyt hääpukuaan useaan otteeseen häiden jälkeen, mutta nyt upea asu on pilalla.

Knightley ja hänen rokkarimiehensä James Righton menivät naimisiin toukokuussa 2013. Morsian oli tuolloin yhdistänyt tyllimekkoon vaalean Chanel-jakun ja korottomat ballerina-kengät.

Knightley on ahkerasti kierrättänyt hääpukuaan. Joulukuussa 2013 Daily Mail -lehti raportoi Knightleyn edustaneen hääpuvussaan kolmatta kertaa. Tuolloin Knightley oli muokannut hääpukuunsa läpikuultavan yläosan hihoineen.

Näyttelijää tuskin tullaan enää näkemään hääpuvussaan, sillä Knightleyn keijumainen Chanelin hääpuku ei ole enää kauniin valkoinen, sillä hän kertoo ystävänsä läikyttäneen sille punaviiniä.

– Hääpukuni on nyt täynnä punaviinitahroja. Viime kerralla kun käytin asua, ystäväni tönäisi kyynärpäällään ja viiniä on nyt joka paikassa, Knightley kertoo Daily Telegraph -lehden haastattelussa.

Tähti suhtautuu vahinkoon kuitenkin yllättävän rennosti.

– En tajunnut vahingon laajuutta kuin vasta kotona. Se on kyllä aika näyttävästi tahraantunut. Mutta hei, olipahan hyvä ilta ja ehkä asu on jo ollut aikansa käytössä.

– Uskon, että saan tahrat poistettua, mutta jos se ei onnistu, voin ainakin muistella hyvää iltaa ja sen vaiheita.

Knightley muistelee käyttäneensä hääpukuaan useasti. Jo häissä mekko kuului asukokonaisuuden “jotain vanhaa” -kategoriaan. Näyttelijä ei kuitenkaan osaa kuvitella säästävänsä mekkoa esimerkiksi tyttärelleen.

– En ole varma innostuisinko sellaisesta. Koska miettikää nyt, jos vaikka tyttäreni on aivan eri kokoinen. Tai jos hän ei tykkää asusta ja asetan paineet käyttää asuani.

Lue myös:

    Uusimmat