Keikkamyyjä jännittää: Nykänen ehkä myöhästynyt jatkolennolta

Espanjassa kyynärpäänsä loukanneella Matti Nykäsellä on lauantai-iltana keikka Ylivieskassa. Keikkamyyjä Esa Nummela epäilee Nykäsen myöhästyneen jatkolennolta.

7 päivää -lehti uutisoi tiistaina Matti Nykäsen loukkaantuneen pääsiäisen aikoihin Kanarialla. Nykänen oli lehden tietojen mukaan kompastunut ja oikean kyynärpään luu oli haljennut.

Tiistaina Nykäsen käsi leikattiin Kanarialla ja perjantaina hänen oli tarkoitus lentää Suomeen. Nykäsellä on lauantaina keikka Ylivieskassa.

Matin keikkoja myyvän Magnum Liven Esa Nummela kertoo MTV.fille lauantaina iltapäivästä yrittävänsä parhaillaan tavoitella Nykästä.

– En ole saanut Mattia kiinni. Tunti sitten sain vihiä bändiltä, että Matti olisi mahdollisesti myöhästynyt jatkolennolta. Kyllä tässä keikkamyyjääkin jännittää, yritän nyt saada hänet kiinni, Esa Nummela kommentoi.

Onko tilanne huolestuttava vai oletko tottunut tällaiseen?

– Sanoisin että molempia, Nummela myhäilee turhia murehtimatta.

Nummela uskoo saavansa Nykäsen vielä kiinni ja keikan hoituvan ajallaan. Vauhdikkaan miehen maineessa olevan Nykäsen varalta myös muutoksiin on kuitenkin varauduttu.

– Kyllä me kannamme sitten vastuun, jos keikka peruuntuu, sehän on meidän duunia. Katsotaan nyt mitä ilta tuo tullessaan, Nummela rauhoittelee.

Keikkamyyjä kertoo keskustelleensa Nykäsen kanssa viimeksi tiistaina. Entisen mäkikotkan voinnista ja tulevien keikkojen kohtalosta hänellä ei vielä tässä vaiheessa ole antaa tuoretta tietoa.

– Tiistaina Matin käsi oli juuri vasta leikattu, joten hän ei osannut sanoa tulevasta. Tosin eihän keikalla laulamisessa kättä tarvitse, joten eiköhän keikat tehdä. Matilla on ollut työmoraali korkealla.

Ilta-Sanomien tiistaisessa haastattelussa Nykänen vakuutti Ylivieskan keikan hoituvan loukkaantumisesta huolimatta.

– Mulla on Ylivieskaan jo sovittuna keikka, ja pääsen paikan päälle kosketinsoittajamme kyydissä, Nykänen kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat