Matti Nykänen Radio Rockille Linnan juhlista: Jos janottaa, niin janottaa

Matti Nykänen puhui Radio Rockin haastattelussa pitkään piinanneista terveysongelmistaan ja valmistautumisestaan tuleviin Linnan juhliin. 

Ahkerasti keikkaileva mäkilegenda Matti Nykänen kertoi tänään Radio Rockinhaastattelussa jättäytyvänsä keikkatauolle joulukuussa. Syyksi Matti paljastaa jo pitkään jatkuneet terveysongelmat, sillä etenkin jo useaan otteeseen leikattu käsi reistailee edelleen. 

– Voi olla, että jään jopa vuoden sairaslomalle, Matti paljastaa vedoten tulevaan käsileikkauksen ohella myös muihin terveysongelmiin. 

Matti aloittaa keikkataukonsa haastattelun mukaan joulukuussa.

– Haluan laittaa itseni kuntoon totaalisesti, Matti kertoo. 

Matti sai myös kutsun tasavallan presidentti Sauli Niinistön itsenäisyyspäivänä isännöimiin Linnan juhliin. Neljäs käsileikkaus sijoittuu onneksi joulukuun puoliväliin, eikä estä Matin osallistumista itsenäisyyspäivän vastaanotolle. 

Matti myöntää, että uusi tilanne jännittää hieman. 

– Jos joudun ihmispaljouden keskelle, saattaa iskeä pieni paniikki, mutta eiköhän siitä vaimon kanssa selvitä, Matti miettii. 

Linnan juhlissa Matti arvelee pysyttelevänsä raittiina.

– Olen sellainen persoona, että jos minua janottaa, niin sitten janottaa. Kuitenkin jos nyt mietin, niin käsittääkseni siellä nähdään raitis Matti Nykänen, Matti pohtii. 

Matti osallistuu Linnan juhliin yhdessä Piia-vaimonsa kanssa. 

Lähde: Radio Rock

Lue myös:

    Uusimmat