Danny perui Kanarian-keikat – taustalla terveyssyyt

Laulajakonkari Danny perui kaikki marraskuun lopulle sovitut keikkansa Gran Canarialla.

Kotimainen viihdesuuruus Danny, 73, on perunut viisi esiintymistä Gran Canarialla. Asiasta kertoi eilen sunnuntai-iltana Kanaria24-sivusto.

– Ei mitään todella dramaattista, mutta Danny palasi toissa torstaina seitsemän päivän keikalta Miamista. Heti perjantaina hänellä oli Suomessa keikka bändinsä kanssa Lappeenrannassa. Sieltä Danny jatkoi Viihteen jättiläisten eli Frederikin, Tapani Kansan ja Virve Rostin kanssa yhteiskeikalle Leppävirralle. Sunnuntaina oli vielä keikkaesiintyminen toisaalla parin kappaleen verran 60-luvun teemalla, Dannyn sihteeri Leila Salmelainen kommentoi sivustolla.

Konkarilaulaja on kärsinyt aiemmin sydänoireista. Miehellä olisi ollut viikko sitten aikaisin maanantaina pitkähkö lento Kanarialle ja lennon jälkeen esiintymiset Gran Canarialla.

– Viime sunnuntaina erittäin väsynyt Danny – joka ei ollut ehtinyt kunnolla toipua pitkän lennon jäljiltä aikarasituksesta – oli autolla keikalta palatessamme kanssani samaa mieltä siitä, että maanantaina oli tarpeen mennä lääkärille tarkistamaan tilanne, Salmelainen sanoo.

– Dannyllä on takana pallonlaajennusleikkaus, joten sydämen rasituksen kanssa ei ole järkevää ottaa riskejä. Lääkärikäynnin tutkimusten jälkeen lääkäri kielsi lentämisen, pyysi perumaan keikat ja määräsi Dannyn lepäämään, jotta tietyt huonoksi menneet arvot saadaan jälleen kuntoon.

Danny esiintyy seuraavan kerran 5. joulukuuta Joensuussa. Laulaja kertoi MTV.fin haastattelussa syyskuussa, ettei hän aio jäädä eläkkeelle.

– Ei elämästä pääse eläkkeelle. Jos intressi johonkin loppuu, niin siloin ei ole syytä tehdä. Mutta kun musiikin maailma on niin mielenkiintoinen ja laaja, en malta lopettaa, mies kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat