Kehonrakentaja järkyttyi – arkinen tilanne kääntyi kaameaksi: "Oletko mies vai nainen?"

Carol Bennett on saanut kehonrakennuspiireissä arvostusta lihaksistaan, mutta bodauspiirien ulkopuolella on joutunut kohtaamaan myös epämiellyttäviä tilanteita. 

Jo kuvia katsomalla on ilmeistä, että ammattilaiskehonrakentaja Carol Bennett on uurastanut lujaa kasvattaakseen suuret lihakset. Toisinaan ihmisten töksäytykset ovat kehonrakentajanaiselle kuitenkin järkyttävää kuultavaa.

Bennett kertoi YouTube-videolla toiselle kehonrakentajalle Rheta Westille, että hänen ulkonäköään kommentoitiin törkeästi kaupassa.

– Seisoin jonossa, oli hyvin kiireistä lounasajan malliin. Tämä jätkä käveli luokseni ja tuli hyvin lähelle, Bennett kertoi.

Bennettin mukaan kyseinen mies oli niinkin liki, että hän oli kehonrakentajan henkilökohtaiseksi tilaksi kokemalla alueella.

– Hän tuijotti minua. Katsoin lopulta häntä ja kysyin: "Voinko auttaa sinua?" Hän sanoi: "Olen hämmentynyt, oletko mies vai nainen?" Bennett raportoi.

Bennett vastasi olevansa nainen, ja mies jatkoi tökeröllä linjallaan.

– Hän sanoi, että olen hyvin hämmentynyt sinusta.

"Tunteitani satutettiin"

Bennett poistui liikkeestä pian, mutta tapaus ei hänen mielestään.

– Minua loukattiin, tunteitani satutettiin, enkä tiennyt, miten vastata tälle jätkälle, en tiennyt mitä sanoa hänelle.

Bennett kokee, ettei mukaan lähteminen ja töykeyksien laukominen takaisin ole hyvästä.

Bennett päätyi kuitenkin myös pohtimaan, että moiset kohtaamiset voivat johtua siitäkin, että osa miehistä voi pitää kehonrakentajista heidän epätavallisen fysiikkansa vuoksi.

– Uskon, että se on monista miehistä hyvin viehättävää.

– Se on heistä erittäin kiehtovaa. Se saa heidät kyseenalaistamaan omaa seksuaalisuuttaan, koska he katsovat lihaksikasta naista ja pitävät siitä, Bennett spekuloi.

– Ja uskon, että he ylikompensoivat sitä kutsumalla sinua jätkäksi tai miksi tahansa.

Lue myös:

    Uusimmat