Kehonrakentaja ja isoäiti – Sharon tähtää Miss Olympiaksi!

Usko tai älä, mutta maailman neljänneksi parhaimmaksi naiskehonrakentajaksi valittu daami on myös kaksinkertainen isoäiti. Brittirouva rääkkää rautaa tosissaan tällä hetkellä, sillä hänen tähtäimessään on Miss Olympian kruunu.

Brittilehti Daily Mail kertoo lukuisia alan titteleitä kahmineesta kehonrakentaja Sharon Maddersonista, joka treenaa nyt ankarasti syyskuussa järjestettävää Miss Olympia mittelöä varten. 46 vuoden ikä, kolme lasta ja kaksi lastenlasta eivät tahtia hidasta.

Cramlingtonissa asustava Sharon rakastui lajiin samalla, kun tapasi nykyisen miehensä Grahamin paikallisella kuntosalilla 16 vuotta sitten. Siitä lähtien personal trainerina työskentelevä nainen on järjestänyt aikaa omille treeneilleen kahdesti päivässä.

Sharon kertoo, että ennen kuin hän aloitti bodauksen, ei hän juuri kiinnittänyt huomiota vartaloonsa. Salilla nähtyjen miesten voima teki kuitenkin vaikutuksen, josta hän ei ole vieläkään toipunut.

– Pian aloin huomata ja tuntea muutoksen, jota pyrkimykseni saivat kehossani aikaan. Tämä uskomaton tunne motivoi minua eteenpäin, ja vuonna 1999 kilpailin ensimmäistä kertaa, Sharon kertoo lehdelle.

Tähtäimessä Miss Olympian titteli

Kova työ on jo kantanut hedelmää. Sharon on voittanut Briannian mestaruuden vuonna 2006, ja hän oli kaikkien aikojen ensimmäinen brittinainen, joka on osallistunut Amerikassa Arnold Schwarzeneggerin mukaan nimettyyn arvokilpailuun.

Kunninahimoinen tavoite saada Miss Olympian kruunu kutreille tarkoittaa paitsi ankaraa harjoittelua, myös kurinalaista ruokavaliota. Lihakset kasvavat puuron, vihannesten, kanan ja kalan voimalla.

Ennen Las Vegasissa käytävää Miss Olympia -taistoa Sharonin on tehtävä vaikutus Chigagon Pro Shown tuomaristoon. Mukana kannustamassa tulevat olemaan sekä puoliso Graham että heidän nuorin tyttärensä Mia.

– Se on valtava tapahtuma, jossa on noin 2 500 ihmistä, ja joka televisioidaan ympäri Amerikkaa. Odotan sitä innoissani, Sharon toteaa.

Katso kuvia Sharonista tästä!

Lähde: Daily Mail

Kuvat Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja