Kebabpuoti heitti väriä kehiin – Kylian Mbappé uhkailee oikeustoimilla: "En voi uskoa"

Kylian Mbappen maali sai verkon irtoamaan - PSG marssimassa kohti puolivälieriä 1:28
Katso: Kylian Mbappén maali sai verkon irtoamaan Mestarien liigassa.

PSG:tä edustava jalkapallon supertähti Kylian Mbappé uhkaa haastaa kebabmyymälän omistajan oikeuteen nimensä käyttämisestä ilman lupaa.

Ranskan jalkapallopiireissä tunnettu, Marseillessa toimiva vaikuttaja Mohamed Henni on avannut kebabmyymälän, jonka Klüb-kebabia kuvailua voi pitää värikkäänä. Annoksen kerrotaan sisältävän "leipurin pyöreää leipää, yhtä pyöreää kuin Mbappén kallo".

Henni jakoi tiistaina Instagramissa kuvan sertifioidusta kirjeestä. Hän oli saanut sen Mbappén asianajajalta Delphine Verheydenilta KMA:n puolesta. KMA on yritys, jonka pelaaja on luonut hallinnoimaan kaupallisia oikeuksiaan.

Kirjeessä vaaditaan, että Henni poistaa Mbappén nimen menustaan kahdeksan päivän kuluessa tai hänet haastetaan oikeuteen siitä, että hän käyttää ranskalaishyökkääjän nimeä luvattomasti kaupallisiin tarkoituksiin.

Tapauksesta uutisoiva mediajätti ESPN on nähnyt kirjeen.

"Etkö häpeä?"

Henni reagoi saamaansa kirjeeseen kipakasti.

– Etkö häpeä? Eikö sinulla ole muuta tekemistä? Haastaa minut oikeuteen jostain niin turhasta! Se on uskomatonta. En voi uskoa sitä! Henni kommentoi.

Antti Niemi lyttää Kylian Mbappen käytöksen – "Häpeällistä" 2:34
Antti Niemi lyttäsi Kylian Mbappén käytöksen Mestarien liigassa – "Häpeällistä."

Paitsi että kuvailua on tehty Mbappén kautta, erästä annosta luonnehditaan Vasco da Gamassa nykyisin pelaavan jalkapalloilijan Dimitri Payet'n nimeä hyödyntäen. Letun kerrotaan olevan "yhtä ladattu kuin Payet".

Lue myös:

    Uusimmat