Käyttäisitkö "brokineja"? Chad ja Taylor lähtivät uudistamaan miesten rantatyyliä ikimuistoisella tavalla: "He ovat täysin vakavissaan"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Uima-asun koon valitseminen on yleensä haastavaa: moni valitsee liian ison asun tai väärän mallisen yläosan. Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

Kanadalaiskaksikko julkaisi "brokinit", eli bikinit miehille.

Kanadalaiskaksikko näki uimarantamuodissa bikinienmentävän aukon. Chad Sasko ja Taylor Field julkaisivat Brokinis-nimiset bikinit miehille. Kyseessä on nimestään huolimatta yksiosainen uima-asu, jossa on alaosan lisäksi yksi olkain. 

– Yli sata vuotta ehtinyt kulua ilman edistystä miesten uima-asuissa... Ennen tätä, tuotteen nettisivu maalailee.

Hintaa "brokineille" tulee 45 dollaria. Kuosivaihtoehtoja on kaksi: ananas ja flamingo.

"Ovat projektinsa suhteen täysin vakavissaan"

– Vaikka tämä voi joidenkin mielestä vaikuttaa huvittavalta vitsiltä, Sasko ja Field ovat projektinsa suhteen täysin vakavissaan, kertoo torontolaisia paikallisuutisia ja ilmiöitä listaava blogTO-blogi.

Nettisivunsa perusteella Chad ja Taylor eivät kuitenkaan ole aivan tosissaan.

– Toivomme, että brokinit kasvavat jonain päivänä niin, että voimme selvitä massiivisista kryptovaluuttasijoitusten aiheuttamista menetyksistä ja palkata kultaisennoutajan vastaanottovirkailijaksemme. Meillä ei kuitenkaan ole mitään aavistusta siitä, miten bisnestä pyöritetään, joten se vaikuttaa melko epätodennäköiseltä, miesbikinien nettisivu toteaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Idea syntyi painiasusta

Chad kertoi haastattelussa, että idea miesten bikineihin syntyi polttareista, joissa käytettiin usein hupimielessä hauskoja uima-asuja.

– Näimme netissä painihaalarin ja mietimme "hei, tuohan voisi olla uima-asu", mies kuvailee.

Chad ja Taylor päättivät valmistaa yksiosaisen uima-asun, jossa myös voisi uida.

– Halusimme kehittää uima-asun, joka on hauska, siinä voi pelleillä rannalla, mökkiviikonlopun aikana, polttareissa tai festareilla, Chad sanoo.

"Brokinit voivat olla oiva tapa pitää ihmiset metrin päässä"

Chadin mukaan kaksikko aikoo seuraavaksi mainostaa uima-asua ja yrittää myös saada sen kauppoihin.

– Tämä kesä ei ole covid-tilanteen takia ihanteellinen tuotteen julkaisulle, mutta brokinit voivat olla oiva tapa pitää ihmiset parin metrin päässä, Chad vitsailee.

Brokinien nettisivuilla tosin todetaan, että asu "saattaa aiheuttaa toivottuja huomionosoituksia".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Niin kutsuttu Borat-uima-asu on myös suosittu festarivaruste. Sillä on myös ulkonäöllisiä yhteneväisyyksiä brokinien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat