Käytkö kuumana metsuriseksuaaleihin? 14 täysin loogista syytä tapailla parrakasta miestä

Parrakkaat miehet vetoavat moniin naisiin. Jos sinun täytyy joskus kuitenkin selitellä ystävillesi, miksi parta saa sinut menemään sekaisin, nappaa tästä valitsemasi tekosyy.

Muun muassa metsuriseksuaalit ovat syy siihen, miksi parrakkaat miehet ovat päässeet pysyvästi naisten päiväuniin. Dpaki-sivusto onkin listannut lukemattomia syitä siihen, miksi naisen kannattaisi deittailla miestä, jolla on parta.

Lue täysin loogiset syyt siihen, miksi parrakas mies on oiva valinta kumppaniksi.

1. Parta on miehekäs

Mies, jolla on parta, on yksinkertaisesti seksikkäämpi kuin mies, jonka kasvot ovat pehmeät kuin vauvanpeppu. Joskus naiset haaveilevat kovista otteista, ja parta on varma merkki siitä, että luvassa on villi ilta. Sitä paitsi parta saa miehen näyttämään siltä kuin hän voisi rakentaa talon paljailla käsillään.

2. Pussailu on hauskempaa

Parrakkaan miehen pussailu kutittaa hyvällä tavalla.

3. Partaa on kiva silitellä

Miehet ovat vähän kuin koiria, heitä pitää paijata ja rapsutella. Parta onkin vähän kuin lemmikki. Voit silitellä sitä, ja mies kiittää.

4. Parta pitää miehen lämpimänä

Parta on kuin villapaita kasvoille. Sinun ei tarvitse huolehtia, että miehesi palelee kylmässä tuulessa. 

5. Parta auttaa elämään uudelleen kouluaikojen kapinan

Parrat on pitkään yhdistetty "pahoihin poikiin". Se tyyppi lukiossa, joka pystyi kasvattamaan parran, ajoi luultavasti mopolla, ja oli vanhempiesi pahin painajainen.

Kun tapailet myöhemmällä iällä parrakasta miesta, pääset kokemaan uudelleen tuon seksikkään kapinamielen, jota et ehkä kouluaikoina päässyt kunnolla testaamaan – mutta ilman lisädraamaa tai kohtaamisia poliisin kanssa.

6. Parrakkaat miehet ovat terveempiä

Tiede sen todistaa, parrakkailla miehillä on terveys kohdillaan. Etelä-Queenslandin yliopiston vuonna 2013 Radiation Protection Dosimetry -lehdessä julkaiseman tutkimuksen mukaan parrat estävät 90–95 prosenttia UV-säteistä hidastaen näin ikääntymisprosessia ja vähentäen ihosyövän riskiä.

7. Parrakkaat miehet ovat metsuriseksuaaleja

On ihan yleistä viehättyä metsureilta näyttävistä miehistä. Joskus vain pitää päästä puuhailemaan miehen kanssa, joka ainakin näyttää siltä, että osaa käyttää kirvestä ja tehdä tulen tyhjästä.

Yksi huono puoli parrasta kuitenkin löytyy. Erään Mirror-lehden uutisoiman tutkimuksen mukaan joissain parroissa on nimittäin yhtä paljon bakteereja kuin vessanpöntössä.

8. Parta saa miehen näyttämään vanhemmalta

Mies vaikuttaa heti kypsemmältä, kun hänellä on parta. Naiset tuppaavat tuntemaan vetoa vanhempiin, maailmaa nähneisiin miehiin, ja parta luo mielikuvaa juuri tällaisesta miehestä.

9. Parta on miehekkyyden ja viisauden merkki

Historiallisesti parran kasvatus on yhdistetty puberteettiin ja miehuuteen. Kyky kasvattaa parta on merkki siitä, että miehestä tulee viisaampi, kypsempi ja vauvantekovalmis – ja se saa naisen hormonit hyrräämään.

10. Parta tekee miehestä salaperäisemmän

Parrakas mies vaikuttaa itsevarmalta, mutta samalla hänen ympärillään leijuu hienostunut mystiikan ilmapiiri. Siksi mies, jonka kasvoilla on hyvin hoidettu parta, on seksikäs ja salaperäinen.

11. Muut miehet kunnioittavat parrakasta miestä

Parta vaatii kunnioitusta muilta miehiltä. Kaikki miehet haluavat olla kykeneväisiä parran kasvatukseen, ja esitellä näin vankkaa miehekkyyttään. Kun miehellä on parta, hän osoittaa sillä alfa-uroksen statuksensa. Silloin muut hänen seurassaan olevat miehet eivät voi muuta kuin alistua hänen opastukseensa.

12. Hän on selvästikin kärsivällinen

Jos hän on käyttänyt aikaansa parran kasvatukseen, odottelu ei ole hänelle selvästikään mikään ongelma. Hän ei tee hätiköityjä päätöksiä, vaan on kylmänrauhallinen ja laskelmoiva antaen kaikkien näin ymmärtää, että hän saattaa asiat kyllä päätökseen – mutta ajan kanssa. Hän ymmärtää, että asiat on parempi hoitaa oikein ja huolella kuin huolimattomasti.

13. Parta osoittaa miehen sitoutumiskyvyn

Partaan sitoutuminen on iso asia. Parran ylläpito on verrattavissa naisten bikinrajasta huolehtimiseen. Partaa pitää trimmata ja hoitaa huolella. Parrakas mies ei olekaan siis mikään huoleton pummi, hän on mies, joka on valmis pitämään huolen itsestään.

14. Parta osoittaa, ettei mies ole samanlainen kuin muut

Mies, jolla on parta, on kaikkea muuta kuin tavallinen. Parta osoittaa, ettei mies pelkää olla erilainen ja kokeilla jotain epätavallista. Parrakas mies on spontaani ja aina valmis seikkailuun.


Lähde: Dpaki

Lue myös:

    Uusimmat