Mainos

Kauris haikailee huipulle, Jousimies ei kaipaa sääntöjä – mitä horoskooppimerkkisi kertoo uranäkymistäsi?

Marie Claire -lehti pyysi astrologia kertomaan, millaisia eri horoskooppimerkkien uranäkymät ovat. Lue ja katso, tunnistatko itsesi!

1

Oinas

Olet synnynnäinen johtaja, ja sinusta tulee oiva pomo. Et kuitenkaan ole maailman paras alainen, sillä ärsyynnyt, jos sinua johdetaan liikaa. Olet kova aloittamaan projekteja, mutta jätät niitä myös usein kesken. Tarkkuutta! Sinulle sopii ura, josta löytyy kilpailuhenkisyyttä.

1_edited-10

Härkä

Olet maanläheinen ja käytännöllinen työntekijä. Osaat liikkua sujuvasti johtajan ja alaisen roolien välillä. Olet joskus hieman turhan itsepäinen. Sinulle sopii ammatti, joka palkitsee sinnikkyyden. Olet myös hyvä rahan kanssa!

1_edited-7

Kaksoset

Nautit nopeatahtisesta, stimuloivasta ympäristöstä, joka sallii sinun olla tekemisissä monien ihmisten ja asioiden kanssa. Toimit nopeasti, mutta myös tylsistyt äkkiä. Sinulle sopii ura informaation parissa, nautithan runsaasta määrästä tietoa ja aihealueita.

1_edited-1

Leijona

Pidät huomiosta ja siitä, että saat inspiroida muita. Olet oiva pomo, joka kuitenkin saattaa vaatia muilta paljon – ja siksi sinuun täytyy tottua. Sinulle sopii ala opetuksen tai politiikan kanssa. Sovit myös johtajaksi.

1_edited-9

Neitsyt

Olet perfektionisti, joka nauttii muiden auttamisesta. Olet myötätuntoinen ja sinua on helppo ohjata. Pomona vaadit alaisiltasi parasta. Olet itsellesi turhan tiukka. Sinulle sopii ura palvelu- tai huoltoammatissa, tai esimerkiksi terapeuttina. Nautit myös suurien tietomäärien analysoinnista.

1_edited-4

Rapu

Olet perinteinen ja hoivaava persoona, joka pitää huolta velvollisuuksistaan. Tarvitset työn, jossa näet aikaansaamasi muutoksen. Sinulle sopii ura sosiaalialalla, terveyden tai hyvinvoinnin parissa.

1_edited-5

Skorpioni

Osaat pitää salaisuuden, eivätkä luottamukselliset paperit pääse pöydältäsi koskaan karkuun. Nautit haasteista, ja intensiivisyytesi saavuttaa töissä legendaarisen maineen. Sinulle sopisi ura jopa salaisena agenttina, mutta myös logistiikan parissa tai lääkärinä.

1_edited-8

Vaaka

Olet sosiaalinen ja osaat tuoda ihmiset yhteen. Luet ihmisiä ja ymmärrät, mikä heitä motivoi. Sinusta tulisi hyvä assistentti tai diplomaatti! Myös ura oikeuslaitoksen parissa voisi olla sinun juttusi. Kaipaat työtä, jossa saat olla muiden parissa.

1_edited-11

Kauris

Olet vakavahenkinen, käytännöllinen ja organisoitu, muttet koskaan tylsä! Sinulla on karismaa ja intoa tiimin johtajaksi. Et pelkää auktoriteettia, ja haikailetkin huipulle. Olet tiukka pomo ja johtajan paikka sopii sinulle. Työpaikat, joissa on tarkka hierarkia ja etenemismahdollisuuksia, sopivat sinulle.

1_edited-6

Vesimies

Olet vapaa sielu, joka tekee kovasti töitä, ja osaa ajatella myös muita kuin vakiintuneita vaihtoehtoja. Olet sosiaalinen, mutta viihdyt myös yksin. Saat ideoita, jotka kuulostavat hulluilta, mutta oikeasti olet kaksi askelta edellä muita. Sinulle sopii ura tieteen tai tekniikan parissa, tai taidealalla kameran takana. Sinusta tulisi oiva yrittäjä.

1_edited-2

Jousimies

Sinulla on hyvät keskustelutaidot ja osaat inspiroida muita. Sopeudut muutokseen ja osaat ohjata muita niin, että he nauttivat työstään. Olet hyvä vähän kaikessa! Et kaipaa turhia sääntöjä tai hierarkioita. Ura matkailualalla, opettajana tai projektinjohtajana voisi olla juttusi.

1_edited-3

Kalat

Olet joustava, ja haluat tehdä parhaasi. Sinulla on herkkä parantajan puoli persoonassasi, ja olisi hyvä, että työpaikkasi huomioi tämän. Olet myötätuntoinen ja luotat vahvasti intuitioon. Sinulle sopisi ura parantamiseen keskittyvässä ammatissa, tai taidealalla.

***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.