Mitä vartalomallisi paljastaa rakkauselämästäsi? Katso!

Voiko vartalomallisi paljastaa jotain asenteestasi ja rakkauselämästäsi? Lue pieni luonneanalyysi.

Mitä vartalomallisi kertoo parisuhteistasi tai rakkauselämästäsi? Katso alta pilke silmäkulmassa, sopiiko kuvaus sinuun. Moni erilainen vartalomalli voi sopia omaasi, kuten esimerkiksi kapea vartalomalli ja Y-muoto.

1. H-vartalo

Olet aina ollut pikkuvanha ja sinulla on jokseenkin vanhanaikaisia, perinteisiä arvoja, jotka näyttelevät suurta roolia myös kumppanin valinnassa. Haluat rinnallesi partnerin, joka jakaa samat arvot kanssasi.

2. Ovaali

Olet aina ollut parisuhteessa se, joka määrää kaapin paikan ja ottaa ohjat rohkeasti käsiinsä. Kumppanisi saattaa pitää tätä ensin jopa pelottavana – tai sitten äärimmäisen seksikkäänä.

3. A-vartalo

Saatat ensivaikutelmalta  vaikuttaa hiljaiselta ja konservatiiviselta, mutta sinussa on myös villimpi puoli, jonka näytät vain harvoille ja valituille.

4. Lusikka (leveä lantio, suora yläosa)

Olet usein erittäin flirttaileva persoona, mutta et useinkaan tarkoita sillä sen suurempia. Rakastat pitää hauskaa ja sinulla on iloinen ja positiivinen asenne elämään.

5. Y-vartaloOlet aina saanut huomiota vartalosi avulla, mutta joskus olet erittäin ujo näyttämään koko maailmalle kuka oikeasti olet, ihmisenä. Myös parisuhteessa tarvitset aikaa, jotta uskallat näyttää todellisen luoteen kumppanillesi.

6. Tiimalasi, eli X-vartalo

Olet erittäin itsevarma ja se herättää ihmisissä ihastusta, joskus myös väärinymmärryksiä. Olet usein jokseenkin nirso, ainakin mitä tulee rakkauselämääsi. Sinulle ei käy kumppaniksi kuka tahansa tallaaja.

7. O-vartalo


Annat kaikkesi parisuhteellesi ja odotat kumppanisi tekevän myös samoin. Kun nämä odotukset eivät käykään toteen, sinun on vaikea peittää tuntemuksiasi ja kokemaasi pettymystä. Annat tunteiden usein näkyä ja kuulua.

8. Pähkinä (ala- ja yläosa ovat täysin samaa kokoa)

Olet flirttaileva ja hauskaa seuraa – et piittaa, mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta! Olet sinut villimmän puolesi kanssa, ja useimmat seurustelukumppanisi ovat olleet hieman erikoisempia tapauksia. Perinteistä parisuhde-elämää et ole täysin viettänyt.

9. Kurvikas

Sinulla on tapana laittaa työt parisuhteen edelle. Mutta kun annat rakkaudelle mahdollisuuden ja otat sen myös tosissasi, löydät nopeastikin elämääsi rakkautta.

10. Kapea, hoikka

Joskus annat ujon ja säikyn puolesi estää sinua olemasta täysin rinnoin onnellinen. Uskalla olla itsevarma – se näkyy myös heti ihmissuhteissasi!

11. Päärynä

Olet aina saanut kehuja ulkonäöstäsi, mutta todellisuudessa kaipaat vierellesi kumppania, joka arvostaa enemmän sitä, mitä pääsi sisällä liikkuu. Et ole itsekään pinnallinen.

12. Atleettinen

Vaikka olet itsenäinen ja rohkea, haluat rinnallesi kumppanin, joka ei pelkää ottaa härkää sarvista ja toimia parisuhteessa vetojuhtana. Joskus sinun pitääkin korottaa ääntäsi, jotta sinut kuullaan.

13. Kapea päärynä

Sinulla on rento, jalat maassa -asenne. Et anna minkään tulla tiellesi tai lannistaa sinua. Tämä asenne näkyy myös parisuhteissasi, jotka ovat kestäneet kovatkin karikot tai vastoinkäymiset. Olet luotettava kumppani.

14. Banaani

Parisuhderintamalla sinulla on hieman tapana ”tyytyä” johonkin tai johonkuhun, vaikka monesti todella ansaitsisit paljon, paljon parempaa.

15. Kapea tiimalasivartalo

Olet höpsöttelevä, söpöilevä ja rakastat tulla rakastetuksi. Älä kuitenkaan anna sen johdattaa sinua huonoihin parisuhteisiin, jotka eivät anna sinulle yhtä paljon takaisin. Älä anna ihmisten hyväksikäyttää sinua.

Tuo vartaloosi kurveja! Katso video:

1:47

Entä miten tuot pikkumustan parhaat puolet esiin?

3:49

Lähde: Diply

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja