Kauriin vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Kauris-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


KAURIS 22.12.–19.1.

Henkinen kasvu

Vuosi 2013 auttaa sinua näkemään elämäsi aivan uudessa valossa. Sinulla on enemmän aikaa rentoutua ja virkistäytyä kuin edellisvuonna. Sinun täytyy kuitenkin opetella lisää suvaitsevaisuutta muita ihmisiä kohtaan, niin oma elämäsikin muuttuu paljon helpommaksi ja kevyemmäksi.

Ihmissuhteet

Rakkausasioissa vuosi sujuu mukavasti, ja jonkinlaista vakiintumista voi olla näköpiirissä. Älä salaa kumppaniltasi mitään, vaan uskalla ilmaista rohkeasti toiveesi ja tunteesi, sekä kielteiset että myönteiset. Älä anna perhe- ja työasioiden sotkea rakkauttasi.

Solmit uusia ihmissuhteita, mutta älä silti korvaa entisiä ihmissuhteita uusilla. Ystäviä ei voi koskaan olla liikaa. Kotona voi syntyä väärinkäsityksiä ja epäsopua, eikä se voi olla vaikuttamatta mielialaasi.

Sinkun rakkausvuosi

Tänä vuonna et ole koskaan yksin ja surullinen. Ympärilläsi on aina ystäviä, ja ihastuksiakin. Heidän joukostaan nousee esiin erityisesti yksi, jota kuitenkin tunnut jostain syystä välttelevän. Ehkä teet sen, koska pelkäät suhteen muuttuvan liian vakavaksi liian pian.

Työ

Työssä vuosi on hyvin tehokas. Olet kova tekemään työtä, mutta joissakin tilanteissa puheesi osoittautuvat suuremmiksi kuin teot. Menet itsevarmasti eteenpäin ja saat bisneksesi kannattamaan. Älykkyytesi ja luovuutesi yhdessä nostavat sinut ammatillisesti kokonaan uudelle tasolle. Ponnistelusi ja kova työntekosi tuovat sinulle ansaitsemaasi tunnustusta vuoden loppupuolella.

Opiskelu

Opiskelijoille vuosi on myönteinen. Teet oikeita päätöksiä opiskeluihisi liittyvissä asioissa. Perhe tukee sinua kaikissa ratkaisuissasi. Välillä sinun voi tosin olla hieman vaikea keskittyä. Pysyttele siis erossa asioista ja ihmisistä, jotka vievät ajatuksesi muualle.

Raha-asiat

Sinulla on unelmia, joiden toteuttamiseen tarvitset rahaa. Tänä vuonna tulosi onneksi kasvavat, ja saat vanhan velkasikin maksettua. Ole kuitenkin varovainen tehdessäsi sijoituksia. Tarkoin harkitut sijoitukset tulevat kannattamaan. Säästä rahaa myös tulevaisuuden sateisten päivien varalle ja muista pitää kirjaa tuloistasi ja menoistasi, sillä se auttaa sinua pitämään raha-asiat hallinnassasi.

Terveys

Terveytesi on koko vuoden ajan varsin hyvä. Sinulla saattaa toki olla flunssanpoikasta tai muuta pientä vaivaa, mutta ei mitään sen vakavampaa. Älä tee liian äkillisiä muutoksia ruokavalioosi tai nukkumis- ja kuntoilutottumuksiisi.

Onnenpäivät vuonna 2013

18. tammikuuta, 8. helmikuuta, 1. huhtikuuta, 15. toukokuuta, 3. heinäkuuta, 6. syyskuuta, 7. lokakuuta ja 22. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja