Kauppa piti Alzheimeria sairastavan äidin töissä "viimeiseen asti" – poika kiittää: "He ovat tehneet kaikkensa ja enemmänkin "

7:42

Doron Salomonin äiti alkoi kärsiä Alzheimerin taudin ensioireista noin 50-vuotiaana. Naisen työpaika ei kuitenkaan luovuttanut työntekijänsä suhteen, vaan seisoi tämän rinnalla viimeiseen saakka. Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, miten muistisairauden voi havaita.

Doron Salomonin kiitos äitinsä työnantajille koskettaa Twitterissä. Salomon kiitti Sainsbury's-ketjua siitä, että se piti hänen äitinsä töissä vielä silloinkin, kun äiti kärsi Alzheimerin taudista, kertoo The Sun.

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, miten muistisairauden voi havaita!

"He ovat toimineet esimerkillisesti"

Salomonin äiti alkoi kärsiä sairauden ensioireista noin 50-vuotiaana. Diagnoosin hän sai vuonna 2013.

Kirjanpitäjänä työskennellyt äiti ei lopulta enää kyennyt hoitamaan töitään tehokkaasti. Hän haki töitä Sainsbury's-kaupasta ja pääsi sinne töihin vuonna 2012.

– Sen jälkeen, kun hän sai diagnoosin myöhään vuonna 2013, Sainsbury'sia on informoitu jokaisesta lääketieteellisestä kehityskulusta, ja he ovat toimineet esimerkillisesti, Salomon kirjoittaa.

– Kontekstiksi kerrottakoon, että Sainsbury's on nähnyt äitini kunnon huononevan siihen pisteeseen, että joka päivä viimeisen vuoden ajan hän on mennyt kauppaan hämmentyneenä, kuin hän ei olisi ollut siellä koskaan ennen. He ovat aina tukeneet häntä, tehneet kaikkensa ja enemmänkin varmistaakseen, että hän on onnellinen ja tuntee olonsa arvostetuksi.

Osa Solomonin kiitosketjusta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Vanhempi johto toimi myötätuntoisesti"

Sairauden edetessä firma piti palavereja Salomonin perheen kanssa ja antoi äidille tarvittaessa uusia, hänen tilaansa sopivia töitä. Äiti nautti uudesta ammatistaan: se antoi hänelle omanarvontuntoa ja ylpeyttä. Hänelle annetusta siivoustoimesta tuli hänelle päivän tärkein asia, ja lisäksi työ antoi naiselle jotakin, mistä jutella muiden kanssa. 

Vuonna 2017 Salomonin äiti kuitenkin sai lääkäriltä arvion, jonka mukaan hän ei enää ollut kykenevä työntekoon.

– Sainsbury's näki raportin ja oletimme, että tähän kaikki loppuu. Ei loppunut. He sinnittelivät ja pysyivät taas kerran hänen rinnallaan.

Nyt Salomonin äiti on kuitenkin pakon edessä jäänyt pois töistä. Yritys tuki naista loppuun asti.

– Jopa silloin, kun heidän luultavasti olisi pitänyt antaa hänen mennä, he eivät antaneet, ennen kuin nyt. Äitini oli tunteikas, mutta helpottunut. Vanhempi johto toimi myötätuntoisesti ja kaikessa tyylikkäästi ja arvokkaasti, Salomon kirjoittaa.

Osa Solomonin kiitosketjusta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä kirjoitusten ketju ei oikeastaan tee Sainsbury'sille kunniaa, mutta halusin julkisesti kiittää heitä perheeni puolesta. He ovat olleet upea työnantaja.

"Tiimimme oli melko liikuttunut luettuaan tviittisi"

Ketju kävi kiittämässä Salomonia tämän kauniista sanoista.

– On selvää, että äitisi panosta arvostettiin vain yhtenä kollegoistamme, hänen kunnostaan huolimatta. Tiimimme täällä oli melko liikuttunut luettuaan tviittisi. Varmistamme, että oikeat ihmiset saavat kuulla tästä, yritys totesi.

Lähde: Thesun.co.uk, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja