Mainos

Kauneutta ja suorituskykyä – yksi Revolution-pata kaikkiin tarpeisiin

Tarvitset vain yhden astian: ruskista filee liedellä, kypsennä uunissa, tarjoile näyttävästi, säilytä jääkaapissa, lämmitä mikroaaltouunissa seuraavana päivänä ja pese lopuksi astianpesukoneessa. Revolution-patojen värikkäät kannet piristävät sekä ruoanlaittajaa että keväistä keittiötä!

Kotikeittiömme ja tapamme laittaa ruokaa ovat kehittyneet vuosien saatossa kokeilevampaan ja ehkä ammattimaisempaanikin suuntaan. Vastatakseen yhä vaativampaan kysyntään ranskalainen posliinivalmistaja Revol on pitkän tuotekehityksen tuloksena tuonut markkinoille ruoanlaittoastian, jota voi käyttää kaikilla keittiön lämmönlähteillä: Revolution-pata on ainoa astia maailmassa, joka soveltuu käytettäväksi sekä uunissa, sähköliedellä, induktioliedellä, kaasuliedellä, että mikroaaltouunissa.

Käytössä turvallista ja kestävää luonnonmateriaalia

Revolution-ruoanlaittoastiat ovat käytössä turvallisia, sillä ne on valmistettu kokonaan luonnonmateriaaleista, eivätkä ne sisällä lyijyä, kadmiumia, PTFE:tä tai PFOA:ta. Revolution-astioiden täysin tiivis pinta estää rasvan, nesteen tai hajujen imeytymisen astiaan, ja pinnan tiiviys estää myös bakteerien kasvua astiassa. Patentoidun materiaalin ansiosta Revolution-astiat ovat perinteisiä keramiikka-astioita kestävämpiä, ja ne ovat jopa puolet kevyempiä kuin saman kokoluokan valurautapadat.

Rutista mua -mukit tuovat ranskalaisia pastellisävyjä keväiseen keittiöön

Revolin monikäyttöiset Rutista Mua –mukit eivät muovisen esikuvansa tapaan ole kertakäyttötavaraa, sillä korkealuokkaisen polton ja lasituksen ansiosta mukit säilyvät virheettömän kauniina vielä vuosienkin käytön jälkeen.

Mukeista voi kylmien ja kuumien juomien lisäksi tarjoilla tapaksia, alkupaloja, jälkiruokia ja vaikka leivonnaisia, sillä ne kestävät niin uunin, pakastamisen kuin mikroaaltouuninkin. Ihanat pastellisävyt kruunaavat keväisen herkutteluhetken!

Rutista Mua –mukien hinta on koosta riippuen 13,90 – 19,90 € ja Revolution-patojen hinnat alkavat 134,90 €:sta. Molempia voi tiedustella esimerkiksi Stockmannilta, Kodin Ykkösistä (padat) ja hyvin varustetuista erikoisliikkeistä.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja