Kauneusoperaatioille ei sanonut Laila Snellman, 64, upeana meikittömässä kuvassa: "Ilman filtteriä ryppyineen kaikkineen"

Laila Snellman kertoi neljä vuotta sitten MTV Uutisten haastattelussa, että ikä ei ole tuonut hänelle mitään ulkonäköpaineita. 

Mallitoimisto Paparazzin johtaja Laila Snellman, 64, kommentoi neljä vuotta sitten pyöreitä juhliessaan, että ikä ei ole tuonut hänelle laisinkaan ulkonäkopaineita ja hän ei ole edes harkinnut kauneusoperaatioissa käymistä. Nyt Snellmann julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa muistuttaa asiasta.

Kuvassa upean näköinen Snellman hymyilee vienosti kameralle luonnollisessa lookissaan. 

– Nauttien kesästä ilman filtteriä ryppyineen kaikkineen, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Snellmanin mallitoimistosta on ponnahtanut maailmalle moni suomalaismalli. Hän kommentoi asiaa neljä vuotta sitten MTV Uutisille. 

 Löytämistään huippumalleista hän nosti esiin erityisesti Angelika Kallion.

– Angelika oli ensimmäinen, joka teki töitä huipulla. Pariisissa ja New Yorkissa.

– Hänen lisäkseen voisi mainita Pipsa HurmerinnanNinja Sarasalon ja Suvi Koposen, joka on vieläkin kysytty nimi maailmalla, hän kommentoi. 

– En ala katsella ryppyjäni sen enempää, sillä ne kuuluvat elämään. Nuorten kanssa työskentelevänä ymmärrän, että sileät kasvot kuuluvat nuoruuteen. Kyllä kuusikymppisellä ikä pitää jo näkyä, hän totesi. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja