Kauneusleikkauksessa käynyt Vesa Keskinen tuoreessa kuvassa: "Kyllä ulkonäöllä on merkitystä"

Vesa Keskisen kauneusleikkauksen jälkeisissä kasvoissa turvotus on laskenut ja mustelma noussut pintaan. Mies pitää tällä hetkellä epätodennäköisenä sitä, että menisi uudestaan kosmeettiseen leikkaukseen.

Eilen keskiviikkona internetissä kuohahti, kun useat mediat uutisoivat kauneusleikkauksesta käyneestä kyläkauppias Vesa Keskisestä kuvan kanssa. Asiasta ensimmäisenä uutisoi Iltamakasiini.

Keskinen kävi leikkauttamassa silmäpussinsa Brasiliassa. Levinneissä kuvissa miehen kasvot olivat hyvin turvonneet ja silmät lähes muurautuneet yhteen.

MTV tavoitti Keskisen torstaina Brasiliasta. Tuoreessa kuvassa pahin turvotus on laskenut miehen kasvoista. Helakan punainen iho on tummunut silmät ympäröiväksi mustelmaksi.

– Enää ei oikein huomaa, Keskinen vitsailee MTV.fille sähköpostilla.

– Kipuja oli vain ensimmäisenä vuorokautena. Toki sattunee vielä parisen viikkoa ennen kuin tilanne kasvoissa rauhoittuu, Keskinen kertoo tunnelmiaan.

Syy leikkaukselle ei ollut Keskisen oma halu, vaan silmäpussien leikkaus oli lupaus, jonka hän oli antanut vastineeksi jostain toisesta asiasta.

Siitä mikä tämä toinen asia on, hän ei vielä kerro mitään. Uudet kasvot ja leikkaukseen kannustanut asia tulevat paljastumaan 3. maaliskuuta MTV3-kanavalla nähtävässä Enbuske, Veitola & Salminen -talk show’ssa.

– Olen tässä kohtaa ylivarjeleva tämän salaisuuden kanssa. Voin vain sanoa, että sillä on merkitystä! hän viestii Brasiliasta.

Keskisen silmien likinäköisyyttä on operoitu aiemmin, mutta silmäpussileikkaus oli hänen ensimmäinen kosmeettinen leikkauksensa.

Toiseen kauneusleikkaukseen hän ei ole ajatellut menevänsä.

– Ei peilikuva oikein motivoi tällä hetkellä miettimään mitään siihen liittyvää.

Keskinen on naimisissa nuoren Janen kanssa ja heillä on kaksi lasta Toivo ja Maria.

Keskinen painottaa, että kyse oli todellakin lupauksesta, joten ikäerolla eikä nuorella vaimolla ollut osuutta silmäpussien leikkaamiseen. Jane kuitenkin auttoi löytämään operaation suorittaneen lääkärin.

Hän on kuitenkin sitä mieltä, että ulkonäöstä huolehtiminen on välittämistä.

– Minulla on jäänyt tämä välittäminen hieman huonosti hoidetuksi. Kyllä ulkonäöllä on merkitystä, vaikka kuinka jotkut yrittävät vakuuttaa jotain muuta. Mihin sillä sitten on merkitystä painotukseltaan, on taas eri asia.

"Haluan olla paras isä lapsilleni"

Keskinen pudotti painoaan omien sanojensa mukaan vuosina 2013–2014 peräti 44 kiloa. Nyt hän kertoo myös olleensa toistasataa päivää ilman ”etanolin tippaa” ja olleensa vähähiilihydraattisella ruokavaliolla muutaman viikon ajan.

– Heti sen naamasta huomaa, Keskinen vitsailee.

Loput Brasilian vierailusta Keskinen joutuu viettämään sisätiloissa.

– Ei täällä voi nauttia kuin lapsista ja vaimosta. Aurinkoa ei saa ottaa ja ei oikein kadullekaan voi mennä kuin pimeässä tai isot aurinkolasit päässä. Ja sittenkään ei oikein ole turvallista.

Perheensä kanssa aikaa viettävä Keskinen kertoo, että Jane on huolehtinut miehensä naaman voitelusta ja siitä, että jokainen lääkepilleri on otettu minuutilleen ajallaan.

– Lapset olivat sunnuntaina hieman peloissaan aluksi, mutta sitä tunnetilaa ei kauan kestänyt, vaan iloinen elämä jatkui, vaikka isän pää olikin hieman erilainen. Lapset ovat lapsia.

– Nyt eletään vuotta 2016. Kyllä silloin Keskisen Vesankin on otettava itseään niskasta kiinni ja ymmärrettävä, että hän on isä, jolla on isän vastuut ja velvollisuudet. Haluan olla lapsilleni maailman parhain isä, joka näillä kyvyillä ja kokemuksillani pystyn olemaan.

Alun perin Keskinen suunnitteli, että perhe palaisi Suomeen maaliskuun puolessa välissä, mutta yllättäen tullut Brasilian matka siirsi suunnitelmia kuukaudella eteenpäin.

– Sitten on valoisampikin.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla torstaisin kello 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat