Kaunarit-tähti Ronn Moss vietti vappunsa Suomessa julkkiskokin ja tunnetun näyttelijän seurassa: "Suomalainen vieraanvaraisuus tekee aina oloni tervetulleeksi"

Ronn Moss maisteli simaa Huomenta Suomen lähetyksessä 2:39
Ronn Moss maistoi simaa Huomenta Suomen lähetyksessä!

Kauniit ja rohkeat -legenda Ronn Moss vieraili Suomessa.

Kauniit ja rohkeat -tähti Ronn Moss, 71, teki vapun alla visiitin Suomeen. Ridge Forresterin roolin näyttelijä vietti vappunsa kokki Henri Alénin ja näyttelijä Pekka Strangin seurueessa kokin kotona. Porukkaan kuuluivat myös Mossin vaimo Devin DeVasquez, Alénin vaimo Terhi Oksanen-Alén sekä Strangin vaimo Pia Strang. Meiningeissä mukana oli tietysti myös Alénien koira Selja.

Henri julkaisi yhteiskuvan juhlaseurueesta Instagramissa 30. huhtikuuta.

– Kiitos ihanasta vapusta. Se todella oli hiukan tavanomaista erilaisempi, Henri kirjoitti.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ronn tekee myös musiikkia, ja Henri kehuikin julkaisussaan Ronnin albumia ja toivoi, että tähti tekee joskus keikan Suomeen.

Myös Ronn päivitti Suomen vierailustaan Instagramiin 30. huhtikuuta. Tähti lisäsi videon, jossa hän muun muassa kävelee ihmisten joukossa Helsingissä.

– Kiitos Henri Alén niin kauniista ateriasta kotonasi ja suomalaisesta vieraanvaraisuudesta, joka tekee aina oloni niin tervetulleeksi. Vaikka vierailumme oli lyhyt ja ihastuttava, toivomme palaavamme pian, Ronn kirjoitti.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Henri kommentoi Ronnin julkaisua.

– Niin ihanaa nähdä sinut ystäväni. Ja toivottavasti näen sinut pian konsertissa Suomessa. Suomalaiset rakastavat sinua, Henri kirjoitti.

Myös Ronnin vaimo Devan päivitti tunnelmiaan Suomesta Instagramiin. Videon perusteella pari yöpyi Hotel Kämpissä Juhani Aho -nimisessä sviitissä.

– Emme ole olleet Suomessa muutamaan vuoteen, mutta suomalaiset ovat äärimmäisen vieraanvaraisia ja vastaanottavaisia. Rakastimme erityisesti majoittua Hotel Kämpissä ja aion tutustua sen kylpylään huomenna ennen kuin suuntaamme takaisin Italiaan, Devan kirjoitti.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ronn saapui Suomeen mainoskampanjan kuvausten vuoksi ja vieraili myös Huomenta Suomessa 30. huhtikuuta. Hän kertoi haastattelussa terveellisestä elämäntavastaan ja maisteli perinteisiä vappuherkkuja.

Lue myös:

    Uusimmat