Kaunarit-paljastus: Luvassa yllätyskosinta, vauvauutisia ja kohauttava suudelma!

Kauniit ja rohkeat -sarjassa on Amerikassa jälleen nähty romantiikantäyteisiä kohtauksia. Varo jutun juonipaljastuksia.

Kauniit ja rohkeat -sarja palasi syyskuun alussa Maikkarille kesätauoltaan. Sarja nähdään MTV3-kanavalla arkisin klo 17.25.

Amerikassa sarjan juonikäänteissä mennään askeleen edellä, joten tämän jutun tapahtumat ovat Suomessa edessä vasta myöhemmin. Varo siis juonipaljastuksia.

Sarjan faneja on hemmoteltu jenkkijaksoissa romantiikalla ja draamalla sopivassa suhteessa.  Hieman yllättäen suhteensa kanssa kamppailleet Ridge ja Caroline päätyvät naimisiin! Intiimiä kosintaa ja häitä seurataan sarjassa tarkkaan.

Hääthän eivät sinänsä ole mikään yllätys Kaunareissa, sillä usean vuosikymmenen ajan pyörineessä sarjassa tahdon on sanottu jo lähes sata kertaa. Suomessa nähtävissä jaksoissa Ridge seurustelee kuitenkin vielä Katien kanssa, joten mies on tapojensa mukaan kerkiäväinen vaihtamaan naista.

Amerikassa on hiljattain esitetty kaunis jakso, jossa Ridge ja Caroline sanovat toisilleen tahdon.

– Me molemmat omistamme nyt toisistamme osan, mitä emme koskaan saa takaisin. En malta odottaa sitä, että voin kutsua sinua vaimokseni ja voimme jatkaa elämää yhdessä. Ehkä myös vanhempina, jos olemme niin onnekkaita, että saamme lapsia, Ridge sanailee.

Jaksossa Ridge myös ylistää Carolinea, joka valojen jälkeen kuvailee parin liittoa.

– Yksilöinä olimme jumissa. Yhdessä olemme voittamattomia. Tiedän, että niin kauan kun olemme yhdessä, selviämme kaikesta.

Kohtauksen päätteeksi tuore aviopari antautuu kuumaan suudelmaan. Kyseessä ei suinkaan ole sarjassa viime aikoina kohauttavin suudelma.

Sarjan fanit aktivoituivat sosiaalisessa mediassa hämmästelemään uutta käännettä kun Thomas Forrester (Pierson Fodé) ja Nicole Avant (Reign Edwards) antautuivat kuumaan suudelmaan. Fanien keskuudessa käykin nyt kuuma kuhina, pitäisikö Nicolen nyt nauttia Thomasin vai Zenden seurasta?

Pian kosinnan jälkeen Caroline huomaa olevansa raskaana. Iloinen perheuutinen ei suinkaan ole näin yksinkertainen, sillä kyseessä ei voi olla Ridgen lapsi.

Ridge on matkallaan Pariisissa käynyt vasektomiassa eli sterilisaatiossa. Kenen lasta Caroline odottaa? Paljastaako Brooke Ridgen salaisuuden? Luvassa on jälleen taattua draamaa! Amerikassa jo nähdyt jaksot nähdään Suomessa myöhemmin.

Lähde: CBS

KAUNIIT JA ROHKEAT MTV3-kanavalla arkisin klo 17.25.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja