Kaunarit-Brooke aloitti suosikkisarjassa jo parikymppisenä – tältä hän näytti 30 vuotta sitten

Kauniiden ja rohkeiden Brookena tunnettu Katherine Kelly Lang on tähdittänyt suosittua saippuasarjaa jo 30 vuoden ajan. Muistatko vielä, miltä näyttelijätär näytti saapuessaan Kaunareihin?

Kauniit ja rohkeat -sarja täyttää pyöreitä torstaina 23. maaliskuuta 2017, jolloin tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta Kaunareiden ensimmäisen jakson esittämisestä Yhdysvalloissa. Suomessa Kauniita ja rohkeita on saatu seurata tammikuusta 1992 alkaen.

Kaunareiden alkuperäisistä näyttelijöistä sarjassa on mukana enää Brookea näyttelevä Katherine Kelly Lang sekä Eric Forresterin roolista tunnettu John McCook.

Brooken debyytti suosikkisaippuassa nähtiin heti maaliskuussa 1987, jolloin sarjan ensimmäiset jaksot esitettiin. Kaunareihin Brooke Logan saapui varattomana pitopalvelutyttönä Forresterien muotiklaanin juhlissa.

Aloittaessaan Kauniissa ja rohkeissa kaunotar oli 26-vuotias nuori näyttelijänalku. Nyt naisella on ikää jo 55 vuotta.

Saippuaoopperatähti on antanut elämästään 30 vuotta Brookelle, joten ei ihmekään, että nainen on muuttunut sitten 80-luvun. Nainen on ikääntynyt kauniisti ja on yhä upea ilmestys.

Brooken charmi on vuosien varrella purrut useampaankin sarjassa nähtyyn mieheen. Kaikkein tunnetuin Brooken rakkaussuhteista lienee hänen on-off-suhteensa Ridge Forresteriin.

Hänellä on ollut rakkaussuhde myös muun muassa Ridgen veljen ja isän, sekä siskonsa että tyttärensä miesten kanssa. Brooken ykkösvihollinen oli vuosikymmenien ajan Ridgen äiti Stephanie.

Kaunarit-töiden ohella näyttelijätär on muun muassa vuosien varrella tehnyt muutamia elokuvia, vieraillut Tunteita ja tuoksuja -sarjassa sekä kilpaillut Italian Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Yksityiselämässään Lang on ollut naimisissa kahdesti. Liitot ovat päättyneet eroon. Hän on myös kolmen lapsen äiti ja hänellä on yksi tytärpuoli.

Tällä hetkellä Lang seurustelee Dominique Zoidan kanssa. Hieman päälle nelikymppinen Zoida on 55-vuotiasta näyttelijätärtä huomattavasti nuorempi.

Kauniit ja rohkeat arkisin MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat