Kauhukeittiön Gordon Ramsay paljasti Victoria Beckhamin ruokavalion

Suomessa tänään vieraileva tv-kokki Gordon Ramsay kuuluu monien julkimoiden lähipiiriin. David ja Victoria Beckhamin kanssa viihtyvä Ramsay paljasti kapoisen jalkapallorouvan syövän, mutta vain höyrytettyä ruokaa.

Tosi-tv-sarjoja Kurjat kuppilat ja Kauhukeittiö luotsaava rääväsuinen huippukokki Gordon Ramsay tietää, minkä vuoksi Victoria Beckham on niin hoikka. Ramsayn mukaan Spice Girls -laulaja syö ruokaa, mutta hyvin kurinalaisesti.

- Olemme käyneet usein illallisella Victorian ja Davidin kanssa. Victoria syö aina, mutta hän syö aina kaiken höyrytettynä. Kuka tahansa laihtuisi, jos söisi kolme kuukautta vain höyrytettyä ruokaa, ilman suolaa, öljyä ja voita. Hän syö paljon hedelmiä, höyrytettyjä kasviksia ja kalaa, Ramsay paljasti.

Ramsayn kaveripiiriin lukeutuva David Beckham ei piittaa vaimonsa tavoin kiloista, vaan popsii hyvällä ruokahalulla kaikkea mitä eteen kannetaan.

- David syö ihan kaikkea. Olimme kaksi viikkoa sitten Los Angelesissa illallisella ja söimme varmaan 10-12 ruokalajia kumpikin.

Televisiossa naama punaisena kokkeja läksyttävä Ramsay kertoi olevansa kotona kiltisti, eikä hänen huuliltaan edes lipeä kirosanoja kotioloissa. Kollegastaan Jamie Oliverista Ramsay ei haluaisi ottaa mittaa: ei nyrkkeilykehässä, eikä keittiössä.

- Jamie on mahtava tyyppi ja erittäin hyvä ystäväni. Rehellisesti sanottuna, en kyllä haluaisi tapella hänen kanssaan, sillä hän on aika vahva. Hän on erittäin hyvä kokki, joten jos ottaisimme mittaa kokkina, niin en kyllä tiedä, Michelin-tähdillä palkittu Ramsay tunnusti.

"Läheiseni pitävät minua idioottina"

Ramsay vieraili Suomessa esittelemässä uutta keittokirjaansa Sunnuntairuokaa ja muita herkullisia reseptejä (Gordon Ramsay's Sunday Lunch and Other Recipes from The F Word). Kirjan reseptit ovat peräisin Gordon Ramsay - pannu kuumana -sarjasta, joka pyörii tänä syksynä MTV3 MAX -kanavalla.

Äkkipikaisen miehen maineessa oleva Ramsay esiintyi tiedotustilaisuudessa yllättävän hyväntuulisena. Hän heitti rennosti huulta ja innostui laukomaan kohteliaisuuksia paikalla olleille toimittajille.

Vain muutamat kysymykset saivat julkkiskokin vastaamaan vähän piikikkäämmin ja kiroilemaan tyylilleen tutusti, mutta silloinkaan pilke ei kadonnut miehen silmäkulmasta.

Kun Ramsaylta kysyttiin hankalasta maineestaan, hän kommentoi itseironisesti:

- Läheiseni eivät pidä minua ilkeänä, vaan idioottina!

Hänen mielestään ihmiset sekoittavat vihaisuuden ja intohimon keskenään. Itseään mies kuvailikin suorasukaiseksi ja intohimoiseksi persoonaksi.

MTV3:lla nähdyt Kauhukeittiö ja Kurjat kuppilat jatkuvat uusin jaksoin vuonna 2008.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat