Kauhujen vuokralainen saatiin vihdoin häädetyksi – naapurit järjestivät katujuhlat: "Kaikki ovat todella helpottuneita"

Eräällä englantilaisella kadulla järjestettiin juhlat, kun kiusallisesta naapurista päästiin pitkän väännön päätteeksi eroon.

Kingston upon Hullin kaupungissa Englannissa on koettu pitkään epätoivoa erään asukkaan hurjan elämäntyylin takia, kertoo paikallinen Hull Live -lehti.

Vuokra-asunnossa majailleen Katie Bentleyn sanotaan aiheuttaneen lähes 30 000 euron edestä vahinkoa talolle. Asunnon seinissä oli reikiä, ikkunoita oli rikottu, lattiat oli revitty auki ja roskia oli kasoittain joka puolella. Patteri oli revitty seinästä ja lattia oli veden peitossa.

Bentleyn asuessa talossa naapurit saivat kestää myös sinne ujuttautuneita talonvaltaajia, ja jossakin vaiheessa talon pihalla on majaillut jopa hevonen.

Helpottuneet naapurit pistivät juhlat pystyyn

Vuokraisäntä Phil Withnall on kertonut taistelleensa kuukausia saadakseen naisen häädetyksi. Lopulta oikeus antoi häätömääräyksen, ja toukokuussa tuskien vuokralainen muutti pois.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kun Bentley lähti, samalla kadulla asuneet naapurit keräsivät kolehdin ja järjestivät juhlat rauhan palautumisen kunniaksi. Juhlissa oli lapsille pelejä ja pomppulinna sekä grilliruokaa.

– Tämä on ollut aivan mahtavaa. Ihanaa – voimme vihdoin nukkua öisin, se on upeaa. Kaikki ovat todella helpottuneita, ja nyt lapset voivat taas leikkiä kadulla joutumatta pelkäämään häntä, juhlijat kommentoivat.

Bentley on aiemmin sanonut, ettei itse ole aiheuttanut vahinkoja. Hänen mukaansa taloa tuhosivat huumeporukat sillä aikaa, kun hän oli viikon verran vankilassa viime vuoden loppupuolella. Hän kertoo naapureita häirinneen melun johtuneen siitä, että häntä pahoinpideltiin kodissaan.  

Häiriköi nyt uudessa naapurustossa

Bentleyn häiritsevä elämäntyyli on toukokuisen muuton jälkeen siirtynyt hänen mukanaan uuteen osoitteeseen, kertovat uuden naapuruston asukkaat Hull Livelle.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Asunnossa käy naapureiden mukaan jatkuvasti vieraita, ja riitelyn ja juhlinnan äänet häiritsevät unta läpi yön. Ihmiset ovat alkaneet harkita talojensa myymistä rauhattomuuden takia.

– Hän ei varmasti ole tarkoittanut päästää elämäänsä tällaiseksi, mutta hän on ainoa, joka siihen voi vaikuttaa ja ongelmat ovat seuranneet häntä asunnosta toiseen, eräs naapuri pohtii.

– Pistää miettimään, onko se todella muiden vika, ja hänen olisi otettava vastuuta.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: Hull Live

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja