Mainos

Kattobisneksellä rikastunut yrittäjä menestyksestä haaveleville: ”Kannattaa voimistella”

24,6 miljoonaa yrityskaupalla tienanneen Kimmo Riihimäen mukaan menestys tulee vain kovan työn avulla.

Viime vuoden suurituloisimpien listalle päätyneellä Laaturemontti Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Riihimäellä on yksinkertaiset neuvot menestymisestä ja rikastumisesta haaveileville yrittäjille.

– Rikastumiseen on varmasti pitkä tie, mutta menestyminen tulee vain armottoman työn kautta. Kannattaa voimistella, se on vuoristokiipeilyä ensimmäiset jopa 10 vuotta, hän vinkkaa.

Riihimäki kertoo itse ymmärtäneensä vasta pitkän ajan jälkeen myös yrityksen muiden työntekijöiden arvostamisen merkityksen yrityksen menestyksessä. Yritystä ei kannata hänen mukaansa johtaa myöskään numeroiden kuvat silmissä.

– Ihmisten kautta johtaminen, ei numeraalisesti, on ihan ydinjuttuja. Aina pitää muistaa, että ihmiset ovat ne, jotka sen tuloksen tekevät.

24,6 miljoonaa euroa viime vuonna yrityskaupalla tienannut Riihimäki on kuitenkin rahasta puhuttaessa nöyrä.

– Raha on minulle numeroita. Minulle on aina riittänyt toimeentulo, mutta edelleen nautin siitä, että saan työskennellä näiden henkilöiden kanssa joka päivä. Lähden innolla aamulla töihin, kehittämään uutta ja luomaan hyvää ilmapiiriä. Jos ilmapiiriä ei ylläpidetä, se ei säily.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.