Ellen Jokikunnas ja Jari-puoliso järkyttyivät Italian-kotinsa kunnosta: "Mitä olemme menneet tekemään?"

Tältä Ellen Jokikunnaksen ja Jari-puolison Italian-koti näytti ennen remontin aloittamista 2:48
Katso videolta, miltä Ellenin ja Jarin Italian-kodissa alkumetreillä näytti!

Juontaja Ellen Jokikunnas ja Jari-puoliso kokivat järkytyksen, kun saapuivat Italian kakkoskotiinsa ensi kertaa talon ostamisen jälkeen. 

Juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen aviomiehensä Jari päästävät ihmiset seuraamaan kakkoskotinsa remonttia Unelmia Italiassa-sarjassa. Talo sijaitsee Puglian alueella, Italiassa. 

Kolmannessa jaksossa Ellen ja Jari saapuvat kesän 2023 alussa talolleen ensimmäistä kertaa ostamisen jälkeen. Sen kunto kuitenkin järkyttää: joka paikassa on rotanulostetta ja kuolleita rottia ja paikat ovat päässeet rapistumaan. 

– Vatsa ylös, kouristaa. Paniikki. Mitä olemme menneet tekemään? Tämä on ihan hirveä paikka. Kaikkialla haisi pahalle, Ellen kertaa ensimmäisiä tuntemuksiaan Italian-kodista. 

Katso videolta, miltä Ellenin ja Jarin Italian-kodissa alkumetreillä näytti!

Unelmia Italiassa alkaa MTV Katsomossa to 11.4. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. 

MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa torstaisin.

Lue myös:

    Uusimmat