Katso, miten uransa lopettanut SM-liigakonkari tykittää luistimilla kuin parhaina päivinään: "Miten niin tekis mieli pelaan"

Tuukka Mäntylä näyttää ulkojäillä, että luistelutaito on tallella 0:24
Katso, miten Tuukka Mäntylä kiihdyttää itsensä vauhtiin ulkojäillä.

Tapparan puolustuksen monivuotinen luottomies Tuukka Mäntylä, 39, lopetti SM-liigauransa viime kauteen, mutta vauhtia piisaa edelleen. 

Ravintolabisneksen pariin siirtynyt Mäntylä tunnettiin ammattilaiskaukaloissa ikiliikkujana, jonka tikkaus jatkui, kun muut hyytyivät. Kovaa hän menee edelleen. 

Mäntylä postasi twitter-tilillään videon, jossa hän luistelee ulkojäällä. Tekstin mukaan vaimo oli passittanut luistelutreeneihin. 

Myöhemmin Mäntylä julkaisi kuvan, jossa hän istuu olohuoneen sohvalla Tapparan peliasu päällä. 

– Miten niin tekis mieli pelaan, Mäntylä herutteli tekstissä. 

MTV Urheilun Tampereelta tavoittama Tappara-ikoni kertoi olevansa juuri matkalla pelaamaan höntsäkiekkoa legendaariselle Koulukadun kentälle. 

– Siistiä hommaa. On ollut hienoa nähdä, kun kentät ovat olleet täynnä tänä talvena, Mäntylä iloitsi. 

Mäntylä voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta Tapparan paidassa. Hän pelasi SM-liigassa Tapparan paidassa 621 SM-liigan runkosarjan ottelua. 

MTV Urheilun saamien tietojen mukaan Mäntylää kannattaa kosiskella pudotuspelien täsmäaseeksi vain, jos korvaus on massiivinen ja työajat sopivat Tampereen Eurolohi -yrityksen aikatauluihin. 

Katso yllä olevalta videolta näyte Mäntylän luistelukunnosta. 

Lue myös:

    Uusimmat