Heidi Sohlberg ja Kerttu Rissanen keskustelevat ikäeroista parisuhteissaan – ex-Salkkarit-tähti avautuu: "En minäkään tuota 25 vuotta sillä tavalla suunnitellut"

1:41
Katso videolta leirin Tinder-keskustelut

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman julkkiskilpailijat pohtivat parisuhdeasioita kauden viidennessä jaksossa.

Olen Julkkis -kilpailijat avautuvat parisuhdeasioistaan kauden viidennessä jaksossa. Leirissä kokoontuvat julkkikset intoutuvat puhumaan seurustelusuhteistaan toisilleen. Ex-missi Heidi Sohlberg aloittaa keskustelun YouTube-tähti Jaakko Parkkalin kanssa.

– Sinä olet niin ihana tyyppi, että ansaitsisit jonkun tosi ihanan mimmin, Sohlberg kertoo.

Parkkali kertoo, ettei ole koskaan ollut parisuhteessa.

– Olen meidän kaveriporukastamme ainut, joka ei ole koskaan seurustellut, Parkkali kertoo.

Myös laulaja Sini Sabotage ottaa osaa keskusteluun.

– Olen seurustellut todella vähän elämäni aikana. Yhteensä viisi vuotta. Olen ollut suurimman osan elämästäni sinkku, Sabotage kertoo.

"En minäkään tuota 25 vuotta sillä tavalla suunnitellut"

Viime kesänä parisuhteen aloittanut Sohlberg kertoo aiemmasta Tinder-kokemuksestaan.

– Olin Tinderissä kolme vuotta. Se on julkisuuden henkilönä hemmetin hankalaa. Ainakin jos nainen on siellä. Siellä on niin pimeätä jengiä. Kun jäin Tinderistä pois, tapasin minun mieheni, Sohlberg kuvailee.

– Se on minua 17 vuotta vanhempi. En ajatellut, että rupeisin seurustelemaan minua noin paljon vanhemman miehen kanssa. Hän ei vaikuta siltä. Kun tutustuu ihmiseen, niin ajattelee, että hitto miten ihana tyyppi, Sohlberg jatkaa.

Näyttelijä Sami Uotilan kanssa seurusteleva Olen Julkkis -kilpailija Kerttu Rissanen ottaa myös kantaa keskusteluun. Parilla on ikäeroa yli 20 vuotta. 

– En minäkään tuota 25 vuotta sillä tavalla suunnitellut. Tärkeintä, että on onnellinen, Rissanen kertoo omasta tilanteestaan.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja