Katseletko omaa kumppaniasi salaa "sillä silmällä"? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!​​​​​​​

"Naiset katselevat omaa kumppaniaan miehen huomaamatta, itse ainakin vilkuilen mieheni takapuolta aina sillon tällöin ja katselen muutenkin häntä. Hänellä on niin kiihottava vartalo ja pidän miestäni hyvännäköisenä.

Haluaisin kuulla, tekevätkö miehet tällaista? Katselevatko he omaa kumppaniaan 'sillä tavalla', tai esimerkiksi oman naisensa takapuolta, vaikka kun nainen siivoaa? Mitä ajattelet katsellessasi naista?" kysyy nimimerkki Ansku9.

Näin miehet vastasivat

"Totta helvetissä! Ja niin kauan kun näköaisti on tallella."
​​​​​​​​​​​​​​– 54, parisuhteessa

"No, totta kai sitä oman emännän takapuolta tulee katseltua. Se on niin ihanan pyöreä, ja silmät väkisin nauliintuu."
– 35, parisuhteessa

"Kyllä kieltämättä tulee omaa vaimoa katsottua sillä silmällä päivittäin. Pyllyä, lannekaarta ja rintaprofiilia. On huippua nähdä, kun 'peppu vemputtaa' kävellessä. Silmä siinä lepää ja väistämättä mieli virkistyy."
​​​​​​​– 49, naimisissa

"Kyllä tulee katseltua. Ei niin epäseksikästä askaretta ole, etteikö sitäkin tehdessä nainen näyttäisi hyvältä, kun suhde vain muuten on kunnossa.

Eikä ole juuri väliä silläkään, mitä vaatetta on päällä, kunhan ei ihan telttakangasta kuitenkaan, että ne muodot näkyy, kuten juurikin esimerkiksi takapuoli. Varsinaisesti en silti koe katselevani 'varkain', vaikka toinen ei huomaisikaan. Se saattaa olla molemmin puolin erittäin kiihottavaa, jos toinen sitten huomaakin vaatteiden läpi poraavan katseeni!"
– 40, avoimessa suhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat