Katri Helena muistelee koskettavasti Riki Sorsaa: Hyvää matkaa taivaan valoon

Laulaja Katri Helena suree kollegansa poismenoa.

Laulaja Riki Sorsa, 63, menehtyi rankan syöpätaistelun päätteeksi kotonaan. Sorsan vaimo vahvisti rakastetun taiteilijan kuoleman MTV.fille tiistaiaamuna.

Sorsalla todettiin viime syksynä keuhkosyöpä, ja alkuvuodesta syövän todettiin levinneen niin, että miehellä olisi enää vain viikkoja elinaikaa.

Tähden poismeno on koskettanut syvästi faneja ja kollegoita. Pitkän linjan laulajatähti Katri Helena, 70, kuuli uutisesta tuoreeltaan tänä aamuna.

– Haluan ottaa osaa läheisten suruun ja toivotan Rikille hyvää matkaa taivaan valoon, nainen sanoo.

Vuosikaudet Suomea ristiin rastiin keikkaillut Katri Helena törmäsi Riki Sorsaan usein yhteisissä esiintymistilaisuuksissa. Kuten monelle muullekin, mies jäi Katri Helenan mieleen lämpimänä ja vetovoimaisena persoonana.

– Hän oli hyvin karismaattinen ihminen ja oman tiensä kulkija. Laulunsa hän valitsi aina hyvällä maulla, Katri Helena kuvailee.

Viimeisen kerran Katri Helena muistelee tavanneensa Riki Sorsan muutama vuosi sitten. Tiet kohtasivat kesätapahtumassa, jossa molemmat olivat esiintymässä. 

– Katsoin hänen show'nsa itsekin silloin. Riki oli hyvin intohimoinen esiintyjä. Hän oli aina täysillä mukana siinä, mitä teki, nainen sanoo.

Muutaman vuoden takainen tapaaminen jäi kaksikon viimeiseksi, sillä Sorsan taistelu viime syksynä puhjennutta syöpää vastaan päättyi jo kuukausia sen toteamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat