Katie Holmes yllätti – julkaisi kuvan tyttärestään Suri Cruisesta

1:07
Katie Holmes ex-puoliso Tom Cruise on ollut naimisissa myös Nicole Kidmanin kanssa.

Katie Holmes teki poikkeuksen ja julkaisi kuvan tyttärestään Suri Cruisesta sosiaalisessa mediassa.

Näyttelijänä ja Tom Cruisen ex-puoliso Katie Holmes on yllättänyt faninsa julkaisemalla vastoin tapojaan kuvan tyttärestään Suri Cruisesta sosiaalisessa mediassa. 

Katie Holmesin Instagram-kuvat ovat enimmäkseen taidekuvia, mietelauseita tai kuvia hänestä itsestään, mutta hyvin harvoin kuvia tyttärestä Suri Cruisesta. Holmesin tuoreessa mustavalkoisessa kuvassa kaksi pientä tummaa tyttöä katselee ikkunasta avautuvaa lumista maisemaa. Toinen tytöistä on Holmesin 12-vuotias tytär Suri.

– “No need to hurry. No need to sparkle. No need to be anybody but oneself.”, Holmes kirjoittaa kuvan yhteyteen englantilaista kirjailijaa ja feministiä Virginia Woolfia siteeraten.

Vapaasti suomennettuna lauseet kuuluisivat suunnilleen näin: ”Ei tarvitse kiirehtiä. Ei tarvitse kimaltaa. On vain oma itsensä.”

Kuva ja siihen yhdistetty siteeraus ovat herättäneet paljon tunteita, ja kuvaan on tullut kommentteja monella eri kielellä.

– En voisi olla enemmän samaa mieltä, eräs kirjoittaa.

– Kosketit sydäntäni, kiitos tästä muistutuksesta, toinen mainitsee.

Suri Cruise on Katie Holmesin ja Tom Cruisen ainoa yhteinen lapsi. Cruise ja Holmes menivät naimisiin vuonna 2006, ja tytär Suri syntyi samana vuonna. Pariskunta erosi vuonna 2012, ja juuri Cruisen jopa pakkomielteisen omistautumisen skientologialle kerrotaan olleen syy pariskunnan välirikolle. Holmesin uskotaan jättäneen erohakemuksen, sillä pelkäsi miehensä vievän parin yhteisen tyttären yhä syvemmälle skientologian salaisiin syövereihin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja