Katariina Souri ja rokkari: Avioerosta huolimatta avoliitto

Kirjailija-taidemaalari Katariina Sourin uuden liikkeen avajaisissa nähtiin myös Sourin entinen aviopuoliso.

Kirjailija-taidemaalari Katariina Souri juhli tiistaina uuden konseptimyymälänsä avajaisia Helsingin keskustassa. Omien maalausten ja mosaiikkitöiden lisäksi liikkeessä nähtiin myös huonekaluja ja sisustustuotteita.

– Kaikki asiat ovat loksahdelleet yllättävän hienosti paikoilleen. Etsin hyvää huoneistoa ja kävin kursseja yrittäjälle, yhteistyökumppanien löytäminen vaati aikansa.Haluan tehdä Suomessa ja työllistää suomalaisia. Olen nyt todella fokusoitunut taiteeseen ja koen olevani iloisempi ja positiivisempi ihminen, koska tämä on niin kivaaa, Souri kertoo avajaisissa.

Liikkeen pystyyn pistäminen on ollut kova puserrus, jossa Sourin läheiset ovat auttaneet. Avajaisissa oli paikalla Sourin äidin ja pojan lisäksi myös rokkari, josta Souri erosi viime vuonna.

Souri erosi syksyllä 2012 lopullisesti itseään 14 vuotta nuoremmasta rokkari Anzi Destructionista. Aiemmin nimellä Kata Kärkkäinen tunnettu Souri meni naimisiin itseään nuoremman rokkarimiehen kanssa heinäkuussa 2010. Millaiset välit Katariinalla ja Anzilla on?

– En voi määritellä meidän tilannetta, mielestäni asioita ei ole mukava määritellä. Anzi on auttanut minua saamaan tämän liikkeen pyörimään. Asumme edelleen yhdessä, mutta emme ole määritelleet sitä keskenämme, mikä tilanteemme on. Enpä siis määrittele sitä ulkopuolellekaan, Souri muotoilee.

Katariina ja Anzi eivät halunneet poseerata avajaisissa yhteiskuvissa.

– Jos elämässä on jotain oppinut, niin kolmen avioliiton jälkeen ei ehkä kannata mennä naimisiin, Souri heittää.

Taiteilija on aiemmin ollut naimisissa Janne Janhosen kanssa. Avoliitostaan säveltäjä Johnny Lee Michaelsin kanssa hänellä on Kasimir-poika. Sourilla on myös 9-vuotias tytär Kiana. Elämänsä liitoista oppineena Souri ei halua muotoilla nykyistä suhdestatustaan.

– Teen töitäkin samalla metodilla, en ole tiukkojen kehysten ympärillä, vaan rönsyilen. Ehkä tämä pätee kaikessa elämässä, en halua määrättyjä selkeitä rajoja laittaa. Elämä on, se menee joka suuntaan ja ihmiset muuttuvat, asiat muuttuvat ja kehittyvät. Meillä on totta kai hyvät välit.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja