Mainos

Katainen iloitsee Soinin pääsystä tentteihin

Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen on tyytyväinen, että Ylen pääministeritentissä ovat mukana kaikkien neljän suurimman puolueen puheenjohtajat. Kataisen mielestä kaikkien tiedotusvälineiden tulisi noudattaa Ylen esimerkkiä.

- Eduskuntavaalien kampanjoinnin tulee olla reilua ja tasapuolista. Viimeisimpien kannatusmittausten mukaan Perussuomalaisten kannatus on noussut tasolle, jonka mukaan puolue on varteenotettava hallituspuolue ja Timo Soini mahdollinen Suomen seuraava pääministeri. Siksi on tärkeää, että Kokoomuksen, Keskustan ja SDP:n puheenjohtajien ohella myös Timo Soini pääsee mukaan osallistumaan kaikkiin pääministeritentteihin, Katainen sanoo tiedotteessaan.

Kataisen mielestä Soinin ottaminen mukaan tenttiin on reilua myös äänestäjien kannalta, sillä äänestäjillä on oikeus kuulla, millä tavalla perussuomalaiset johtaisivat Suomea ja hallitusta.

- Demokratian kannalta on tärkeää, että kansalaisilla on mahdollisuus kunnolla vertailla eri puolueiden ja pääministeriehdokkaiden mielipiteitä ja esiintymisiä ennen vaaleja. Näin eri vaihtoehdot tulevat aidosti esille ja arvioitavaksi, Katainen arvioi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.