Kassatyöntekijä antoi 9-vuotiaan Lillyn pakata ostokset – suloisesta videosta somehitti

Yhdysvaltalaisäiti kiittelee vuolaasti supermarketin työntekijää siitä, että tämä antoi hänen 9-vuotiasta tyttärensä pakata ruokaostokset. Kohtaus tallentui videolle, jota on katsottu yli 72 000 kertaa.

Kun Yhdysvaltain Pennsylvaniassa asuva Lisa Teach meni ruokaostoksille paikalliseen Giant Food Stores -myymälään yhdessä 9-vuotiaan kehitysvammaisen tyttärensä Lillyn kanssa pari viikkoa sitten, hän ilahtui ikihyviksi. Myyjä nimittäin antoi Lillyn pakata ruokaostokset, mistä tyttö oli hyvin innoissaan. Kohtaamisesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Lisa kuvasi liikuttavan hetken videolle ja julkaisi sen Facebookissa kiitosten kera. Videolla on tällä hetkellä yli 72 000 näyttökertaa.

Videolla kassatyöntekijä Isaac Witte ojentaa ostoksia tytölle, joka pakkaa ne muovipusseihin ja laittaa ostoskärryihin.

– Tykkään tästä niin paljon, Lilly hehkuttaa pakatessaan ostoksia.

– Rakastan sinua!

– Olet huipputyyppi, Isaac vastaa lämpimästi.

Lopuksi parivaljakko heittää ylävitoset.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äiti hyvin kiitollinen

Lisa kiittelee Isaacia vuolaasti tämän tilannetajusta. Hänen mukaansa tytär on aina unelmoinut siitä, että pääsisi ruokakauppaan töihin.

– Hänestä on hauskaa katsoa, miten kaikki mahtuu ostoskasseihin, vähän kuin pelaisi tetristä. Uskon, että se on hänelle jonkinlaista terapiaa, Lisa pohdiskelee Facebook-julkaisussa.

– En ikinä unohda hetkeä, jolloin Isaac kysyi, haluaisiko Lilly auttaa häntä pakkaamaan tavarat. Lilly oli hurjan innoissaan tästä mahdollisuudesta. En tiedä, mistä Isaac tiesi, kuinka paljon se merkitsisi hänelle, mutta jotenkin hän vain tajusi.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat