Käsittämätön tulos Valioliigassa: 2-1-voitto laukomatta kertaakaan maalia kohti

Englannin Valioliigan putoamisviivan alapuolella majaileva Fulham koki henkisesti raskaan iskun hävittyään tärkeän kamppailun Burnleya vastaan 1-2, vaikka teki ottelun kaikki maalit itse.

Andre Schürrlen toisen minuutin maalilla 1-0-johdon ottaneen Fulhamin ottelu sai karun käänteen, kun Joe Bryan ja Denis Odoi tyrivät pallon kahdesti omaan maaliin kolmen minuutin välein.

Bryan ohjasi ensin Jeff Hendrickin laukauksen omiin, ja hetken päästä Odoin pusku painui Fulhamin verkkoon.

Loppulukemista huolimatta Burnley ei laukonut kertaakaan vastustajan maalia kohti. Onnekas tulos toi sille jo kolmannen peräkkäisen voiton Valioliigassa.

Fulham oli toisella jaksolla parikin kertaa lähellä maalintekoa, mutta tappio toinen tappioputkeen pitää sen liigassa viimeistä edellisenä ennen Huddersfieldia.